Prijava

Štiri-peresna deteljica "vrhovnih"

1tan

1tan
Št. sporočil: 17172
Regija: Ljubljana z okolico
Datum objave: 21.01.2014 13:38:35 Citiraj objavo Pošlji ZS

sej sam da bo, važn da nam sledite....sam ko bi ponoči ko poste pišete blo kej drucga ne kuča posao koda na kodo...bi pr'čakvala kej bolj sočnega ob tem tajmingu

resno no....po dobrem pol leta želim kot zagrižen forumaš popravke, obljube in izboljšave...tko' ne morem več mrdat med vrsticami in kar naprej iskat in brskat, da vsaj vse teče v branju za vas in za nas....

1tan

1tan
Datum objave: 24.01.2014 15:33:56 Citiraj objavo Pošlji ZS

za vas tri danes posebna pijača, urejat ta portal zagotovo ni igrača...

1tan

1tan
Datum objave: 29.01.2014 14:23:11 Citiraj objavo Pošlji ZS

1tan, za to sem jaz zadolžen in ti lahko zagotovim da bo kmalu napredek! wink

no Zaay a bo kaj po desetih dneh obljube al' tulva oba z volkovismile dej mi poštimej že zasebna sporočila, rojstne dneve s cifrcam in še in še....predvsem pa forum, če č'te da še kaj "pametnega" izpišem in kero vmes zagodem

1tan

1tan
Datum objave: 01.02.2014 18:30:06 Citiraj objavo Pošlji ZS

a ste vi vsi prisotni in prisebni, al mate musklfiber od kidanja in lopate, da ne morte sfolgat vseh tem in kak odgovor podat, a vm je tut v prstke usekal.....par dni se noben ni javu, razen unga da v beti smo nemočni v cvetkah...pa ostalo, dejte men en klučk - bom jest red med posti nardila in forumašem sledila, pa še kerga zaklenila, če bo sral in zdraho delou...k tole spet ni podobno ničemur, še najmanj olikanim igralcem taroka.

. prisluhni mi...v objemu me poglej, zaupaj mi, ko noč te skrije v njej, priznaj da tudi ti, poljubil sonce bi, in sanjal.....prisluhni mi....

Gustaf

Gustaf
Št. sporočil: 7414
Datum objave: 02.02.2014 09:34:03 Citiraj objavo Pošlji ZS

Uau, nism vedu, da kužiš Švajgerco, najs smile

Who are you to question my sincerity
For now you are high on yourself

1tan

1tan
Datum objave: 04.02.2014 20:35:04 Citiraj objavo Pošlji ZS

1tan, za to sem jaz zadolžen in ti lahko zagotovim da bo kmalu napredek! wink

koliko je to kmalu? a bi lahko Zaay kej premaknu prosim, da neham nergat in težit in da te lahko pohvalim, ne da motovilim okol tebe ko mačka okol vrele kaše...tole si spisov petnajst dni nazaj.....in kje vidim zdaj obljubljeni napredek?

Štiri-peresna deteljica "vrhovnih"