Prijava

Štiri-peresna deteljica "vrhovnih"

Zaay

Zaay

Admin Št. sporočil: 71
Regija: Celjska
Datum objave: 05.02.2014 20:47:21 Citiraj objavo Pošlji ZS

1tan, v zadnjih dneh me je malo ustavilo tole stanje v naravi, malo brez elektrike, malo brez interneta. Ne skrbi, zadeve se bodo premaknile, delamo na lokalni verziji e-mesta, tako da v nekaj dneh boš tudi ti lahko prečekirala in uporabljala popravke. Do takrat pa se ne jezit smile 

1tan

1tan
Št. sporočil: 17172
Regija: Ljubljana z okolico
Datum objave: 05.02.2014 21:37:25 Citiraj objavo Pošlji ZS

o kolk sm te vesela zdej, da nisi ob naravni katastrofi pozabil na nas...sej vem da bo, mora bit' tut jezila se ne bom več - pravjo da škoduje lepoti....bom mirno čakala da sami kaj ugodno dobrega poveste smile

1tan

1tan
Datum objave: 11.02.2014 21:56:14 Citiraj objavo Pošlji ZS

tut če sm rekla, da bom čakala, vas samo vprašam - se bo kaj premaknilo že, a berete da me teži Zs, pa še ker knofek, da so 24urne muhe še zmeri oranžne, da ne vem kolko je "pravih članov" in še miljon drugih stvari, ki sem jih popisala, pa tut trzn'l niste, da ste vsaj prebrali.

odhajam na zimovanje z vrtčevskimi otročički - mejhn miru bote imeli, oddahnte si....ampak v soboto na večer ko sem nazaj, bože moj uslište me, želim spremembe in odljubljeno in to vidno očem.

1tan

1tan
Datum objave: 02.03.2014 21:54:56 Citiraj objavo Pošlji ZS

bom tiho, bom slikovno povedala.......

nikastika

nikastika
Št. sporočil: 8
Datum objave: 02.03.2014 23:04:07 Citiraj objavo Pošlji ZS

Čakamo Zaaya, da konča z enim drugim projektom in se loti tegale smile

1tan

1tan
Datum objave: 03.03.2014 11:03:45 Citiraj objavo Pošlji ZS

o boh vs nima rat, pa tan tut ne zdele.....končno letne projekte in decembrske bilance sm še zastopla in zdej men tarnate, da slonite na drugih projektih...ali drugače-zmerej neki vmes pride....sej niste po župi prplavali, k jest tut nisem, sam če ste neki zapeli in neki obljubili se urnik uredi tako, da se ne čuti pomanjkanje časa in izvršitev obljubic.....a se vem ne zdi, da smo "netege in blodnje že skoz dali" in da se pričakuje zdaj popolnost ali vsaj  kanček tega

Štiri-peresna deteljica "vrhovnih"