in če paziš na to kaj klikneš, potem definitivno zalaganje iz talona gre
je pa to šlampast narejeno
1tan:
in zdej point mojih vrstic: zakaj si kot "aktivni igralec" ne moreš založit kart iz talona...trikrat sem hotla založit eno od izbranih, ki tam v sredinci čakajo, predno vse zbledi, pa mi te možnosti ni dalo.....
ne da je samo šlampasto...... jest sm na izbrane tri s talona kliknla, pa sm potem kliknla tut na eno izmed njih da jo založim, pa mi jo ni niti osvetlil al kar kol že, kaj šele da bi mi jo na hrbet obrnilo....zato sprašujem kje je umetnost pravega klika
Ker sem nekje prebral, da karte naj ne bi smele biti Piatnikove. Sej tele niso več piatnikove. Na tarok II, ščitih na fant križ, fant kara namesto industrie und gluck in Ferdinand Piatnik und Sonne piše E-mesto in pa nekaj v stilu Rile. Tak da Piatnik nima kaj komplicirat ![]()
Opazil sem še enega VELIKEGA HROŠČKA. Danes igram v tri in en frajer gre igrat dvojko na katastrofalne karte. Igro bi zgubil 100%, ampak proti koncu igre on veselo gre ven (izstopi iz igre) in potem čez nekaj sekund pride nazaj v igro. Kaj naredi program - prejšnjo igro prekine kot da je ni bilo in vsem razdeli nove karte in vse se začne od začetka, pa seveda minusa tudi ni pisal, ker se prejšnja igra ni končala - SVAŠTA. Tole je potrebno v novi verziji sigurno popraviti, ker to se pa res ne sme dogajat.
LP
Program napačno zaokrožuje pri klopu: trije smo imeli -25, kar je seveda več kot 70