Prijava

Težave z novim TIII-TIV, BETA verzija

andraz3d

andraz3d
Št. sporočil: 3
Regija: Gorenjska
Datum objave: 19.11.2009 16:02:12 Citiraj objavo Pošlji ZS

sicer sem povedal ze tukaj http://e-mesto.si/portal/forum/E-clan/tema/Splosno-o-E-clanih/3556/0/ svoje mnenje, pa ga bom se enkrat na hitro. Zakaj se ne poskusate zdilati z recimo drugimi tarok provajderji v sloveniji? recimo ----.--? A se ne da?

//19.11.2009 23:53:04 uredil snejbi

1tan

1tan
Št. sporočil: 17172
Regija: Ljubljana z okolico
Datum objave: 19.11.2009 16:12:40 Citiraj objavo Pošlji ZS

sploh ni problem v dilanju.....prav je da smo sami svoji, ker je brezplačni igralni tarok "starih zelenih misc" že predolgo gor in nedopustno bi bilo, da s kom v šponovijo pademo.

težava je v tem, vsaj jest jo vidm, da vsi uni k so na frišno v rdeče pobarvani samo zato, da sledijo kaj so skup spacali, tut trznejo ne, še manj da bi kero nam dolgoletnim uporabnikom pojasnili, bonton to vsekakor zahteva....in roko na srce zame so veliki pocarji in da smo si na jasnm...vnaprej se plača samo unim (damam, da ne uporabim bolj sočne) k s "špic cigaretom" pred hotelom stojijo....

//19.11.2009 16:14:23 uredil 1tan

andraz3d

andraz3d
Št. sporočil: 3
Regija: Gorenjska
Datum objave: 19.11.2009 16:17:02 Citiraj objavo Pošlji ZS

ma ok, sam ce jim ne uspe, zakaj potem vztrajat na svojem? Lej, sej vsi gojimo ego in ponos, ampak vseeno. No, ne vem, mojih nekaj centov pac.

Troky

Troky
Št. sporočil: 14
Regija: Štajerska
Datum objave: 20.11.2009 09:59:16 Citiraj objavo Pošlji ZS

Moje mnenje je tako, da nebom nikol plačal zato, da bom lahko uporabljal tarok, kjer bodo živi ljudje. Pa ne me narobe razumeti( seveda živi ljudje igrajo bolje kor računalnik), samo saj veste, tole čakanje, da bo dovolj igralcev pol pa eno zaigra pa eden gre to mi ni  v veselje in tudi za plačat se mi ne zdi smiselno.

Jaz bi pa takoj plačal nakup igre tarok, kjer bi ostali 3 igralci bili računalniki ( pa ne kar tak brezveze da gor mečejo), RES DOBER PROGRAM TAROKA Z RAČUNALNIKOM, kjer računalnik dobro igra.

Dajte razmisliti kaj o tem, naredite program pa naj bo magari cena dvakrat toliko kot letna članarina, saj v končni fazi računalniške igre danes stanejo okol 60 €, če jih kupiš v trgovini.

Razmislite, Lep pozdrav!

mojstr

mojstr

Elitni član Št. sporočil: 18
Regija: Štajerska
Datum objave: 26.11.2009 11:57:54 Citiraj objavo Pošlji ZS

Ah ja. Jaz sem kr veliko na tem našen "novem" taroku in morem reč, da sem kr razočaran, da se napake ne odpravljajo hitreje. Določene napake so tu že več kot dva meseca, pa še vedno nič .... Danes sem spet opazil eno, ki je mnda že bila omenjena (nisem siguren) in to pri barviču. Napovedal sem barvnega valata in ko sem metal ven križa je nasprotnik veselo metal ven srca namesto tarokov. Na koncu ko je meni zmanjkalo barve in sem imel samo še taroke, jih je pa seveda imel tudi on, tak da .....

Hja, upam da bodo odgovorni, oziroma "vodilni", kmalu kaj postorili glede te nove strani, ker je prišla že na dokaj slab glas (ko igram v 4 jo vsi šimfajo in pravijo da ne bodo plačal za to sranje). Drugače pa nekateri smo članstvo plačal že doolgoooo časa nazaj in tudi nem že malo prekipeva.

Pa vseeno lep pozdrav!

Gustaf

Gustaf
Št. sporočil: 7414
Regija: Ljubljana z okolico
Datum objave: 26.11.2009 14:44:35 Citiraj objavo Pošlji ZS

Brez obtoževanja in zamer do enih in drugih (sam namreč nimam nič ne pri razvoju ne pri vodstvu T4): mislim, da je bilo enkrat že omenjeno (nisem pa čist zihr), da se je stvar odprla v ß-verziji ravno zaradi non-stop teženja, "kdaj bo", "obljubili ste" itd... Sedaj razumem tako ene kot druge: vodstvo se je morda prenaglilo in prehitro dalo cel projekt (članstvo&tarok) v pogon, vi (mi) pa zdaj udrihamo po njih kot po tekočem traku. Sam verjamem, da nekega dne uzrem prenovljeno verzijo v polnem sijaju, si pa ne delam utvar; jutri ali pojutrišnjem zagotovo ne bo. Bilo je tudi razloženo glede "članstva": rok baje začne teči od prvega dne verzije 1.0 (ali se motim?), tako da očitno ne bo noben prikrajšan (ali buhnedej oropan in nat×××××n!) za tisto, kar je plačal. Prvi, ki so "krivi" za nedelovanje, so programerji, zadnji pa vodilni v "T4 mafiji" smile

Pustimo času čas - niso edini, ki so si naredili medvedjo uslugo: Zidar je veličastno otvoril podutiški predor, pa se je začel sesedati sam vase, Potočnikova gospa je v ihti obljubila nov štadion, pa ga še zdaj ni... Skratka, močno upam, da pride čimprej do obrata plošče v smislu "uuu, to je pa fajn narjen". 

Just my point of view...\"\"

Who are you to question my sincerity
For now you are high on yourself

Težave z novim TIII-TIV, BETA verzija