Prijava

Težave z novim TIII-TIV, BETA verzija

snejbi

snejbi

Admin Št. sporočil: 7109
Regija: Ljubljana z okolico
Datum objave: 10.11.2009 21:43:29 Citiraj objavo Pošlji ZS

1. napovedano trulo šteje le 10
  2. RES bi blo fajn, da pokaže kater igralc je zapustil mizo

//10.11.2009 21:55:42 uredil snejbi

1tan

1tan
Št. sporočil: 17172
Datum objave: 14.11.2009 11:24:20 Citiraj objavo Pošlji ZS

a smem vprašati kaj je "našo beto" pičilo.....že od včeraj in tudi danes samo nalaga in nalaga....skratka ne prime in na ekranu imam samo izpis, da se igra nalaga.......sam tut če nalaga, absolutno predolgo in ničemur podobno, mar ne.....

Igi69

Igi69
Št. sporočil: 49
Datum objave: 14.11.2009 21:32:50 Citiraj objavo Pošlji ZS

Hja, jaz bom počakal še do 1.1.2010, potem bom pa zahteval denar nazaj.

mojstr

mojstr

Elitni član Št. sporočil: 18
Regija: Štajerska
Datum objave: 17.11.2009 09:39:47 Citiraj objavo Pošlji ZS

Hojla. Pa tole s pagatom res morajo poštimat, ker ga lahko prej vržeš ven - tako pri klopu, kot tudi pri napovedanem pagatu. Sem za hec poizkusil ter napovedal pagata in ga že v drugi rundi ven vrgu, pa je program kr pustu. Res je še vedno OGROMNO napak in tako kot je rekel že en pred mano - če ne bo delal do novega leta bom tudi jaz zahteval denar nazaj (ker plačali smo že skoraj pol leta nazaj, pa nič od tega).

Lep pozdrav!

dominic

dominic
Št. sporočil: 279
Regija: Prekmurska
Datum objave: 18.11.2009 09:36:01 Citiraj objavo Pošlji ZS

Pa tudi skoraj nikogar ni gor

1tan

1tan
Št. sporočil: 17172
Datum objave: 18.11.2009 15:58:41 Citiraj objavo Pošlji ZS

dominic je rekel:
Pa tudi skoraj nikogar ni gor

ja nč čudnega......jest še ene same samcate stvari nism opazila, da bi uni "čudodelniki", ki so jih naši najeli, da bo tole zalaufalo, niso popravili kaj šele izboljšali še manj odpravili naša javljanja in napake. Res me zanima kaj za eni "stvaritelji" stojijo za tem....u glavnm men bi blo full nerodno, da neki obljubim in potem zamudimo vse roke in vse dogovorjeno in še nč ne nardimo, da bi blo bolje.......u podn bi se udrla....in če nase človek nekaj da....potem bi tole dragi moji po vseh kolobocijah mogl šibat že zdavnej 1A....jest bi se zamisslna in to fino...... 

Težave z novim TIII-TIV, BETA verzija