kru29 za vse imamo ista pravila - prvic dobijo opozorilo. V kolikor se bo pa ponavljalo bomo pa sami poskrbeli za to.
kru29 za vse imamo ista pravila - prvic dobijo opozorilo. V kolikor se bo pa ponavljalo bomo pa sami poskrbeli za to.
vem, vem ... samo jaz govorim o rezultatih turnirja. tarokist2017 je uvršečen kot 4. na junijskem turnirju in 3.na majskem. to pa ni fer do vseh ostalih, ki tega ne počnejo.
torej, kako pa boste vi, kot e-mesto, ukrepali glede njegovega članstva je pa vaša stvar. jaz z njim ne igram več in je glede iger tukaj moj problem rešen.
da se stvar ni spremenila je tukaj prepis enega od mnogih pogovora iz čakalnice za dne 4.7.2017 ob cca 10:15h, ki jasno pokazujeo da se pri Tarokist2017, ni nič spremenilo in da bo najbrž to tudi naprej počel.
marok: ne igrajte s tarokistom2017, ker boste razočarani...
marok: tarokist najprej sve vn vrže po pa spizdi še sam, kadar mu gre slabo
marok: če pa potem kaj napišeš zoper njega pa prijavi administratorju, da si žaljiv...
bojana1: nč novga
kru29: pišite Mladenu, vlasniku portala
marok: če pa kaj napišeš zoper njega, pa prijavi administratorju, da si žaljiv, revček
marok: sej je v postopku pri njemu
rokoskoko: enake izkušnje z njim
marok: sej jih imajo vsi
tarokist2017: KAKO LEP SONČEN DAN ZA NEKATERE PA TAKO TUROBEN ![]()
bojana1: kdaj boš spet zamenjal ime....simy,tarokist...
Zdravo, še stotič bom napisal:
1. zaradi copy/paste pogovora mi ne moremo ukrepati, ker ga konec koncev lahko vsak napiše sam ali poljubno spremeni. Potrebno je narediti sliko (z mobitelom, tipko print screen ali na kakršenkoli način) in nam to posredovati na email info (afna) e-mesto.si.
2. Na tej sliki/dokazu želimo videti kršitev pravil (npr. da igralec redno zapušča igro sredi igre, preklinja, žali itd.). V tem primeru bomo nemudoma ukrepali. V priloženem besedilu recimo nimam nobene osnove za kaznovanje navedenega igralca, pričakujete da ga bom kaznoval zaradi napisanega stavka?
Torej če oseba A brez dokazov želi kaznovanje osebe B in trdi, da jo je užalila, oseba B pa mi prav tako trdi, da je ni užalila, ampak jo oseba A užalila njo - kaj pričakujete? Da bom vrgel kovanec in kaznoval eno od njiju? Ali da kaznujem kar obe brez kakršnegakoli dokaza, na temelju izrečenega? Verjemite mi, da bo potem v 1 tednu odletelo ven pol članov, ker potem nihče ne brani nekomu, da prijavi kar vse po vrsti.
RABIMO SLIKOVNI DOKAZ, za katerega potrebujete samo mobitel, fotoaparat ali pa se naučite delati printscreen.
Kdo s kom igra je pa seveda popolnoma njegova osebna odločitev.
Kot rečeno, ne zahtevam nobeno kaznovanje, zato sem naredil samo copy/paste. Govorim samo o rezultatih, ki so v primeru Tarokist2017, doseženi na nepošten način.
Slikico imam, ampak se lahko vsaka slikica ustrezno ponaredi. Ko te nekdo izloči med igro, ker izgublja, pa ne moreš narediti slikice.
Dobro bi mogoče bilo narediti:
1) da se onemogoči izločanje med igro
2) ter da se doda opcija onemogočanja pogovora med igro
Za logove pa verjamem, da ni placa, da bi se shranjevali.
Ne gre se za to kaj imamo in kaj ne.
Povedal bom samo 2 primera, ki sta se zgodila.
1. 2 uporabnika sta se sprla in eden drugemu naprtila civilno tožbo (ja, se dogaja) in mi kot ponudnik storitve smo morali porabiti OGROMNO časa, da smo dokazovali kaj je res in kaj ne. Zakaj? Zato, ker sta se dva 40+ letnika pričkala kot najstnici okoli tega kdo ma večjega.
2. Na podlagi kopije pogovora smo enemu članu odvzeli članarino. Član nas je prijavil, da smo si ilegalno prisvojili njegov denar, čeprav je zavestno vsaj 5x kršil pravil (in vsakič bil le opozorjen). Porabili smo OGROMNO časa, ker naši inšpektorji ali policija niti ne vejo kaj so chat logi, kaj šele da bi jih znali obravnavati. Smo sicer dokazali svoje, ampak spet vprašanje - zakaj? Zato ker je 40+ letniku tako doglčas v življenju, da se v virtualnem svetu spre z vsakim, ki mu pride nasproti.
Tega se ne gremo več - naredite sliko in nam jo pošljete, tako da v kolikor pride do vključevanja inšpekcij ali policije imamo mi rit pokrito. Če pa je kdo ponaredil sliko, bo pa potem on odgovarjal in si je sam kriv. Pika.
Še na tole dolgujem odgovor:
1) da se onemogoči izločanje med igro
2) ter da se doda opcija onemogočanja pogovora med igro
1) Prej je bilo tako, pa ste zahtevali, da uredimo, da admin mize lahko koga izloči, ker za mizo dela samo štalo. Ko smo vam to uredili spet ni prav.
2) Dobra ideja, morda pride prav ob prenovi, če bo do nje sploh prišlo.
Zakaj tako pišem? Ker mamo v ekipi počasi poln kufer ljudi, ki se ne znajo obnašat, medtem ko od nas pričakujejo, da bomo igrali vlogo internetne policije, inšpekcije in še vzgojiteljev.