Prijava

ZAHTEVA

1tan

1tan
Št. sporočil: 17172
Regija: Ljubljana z okolico
Datum objave: 26.02.2012 20:37:28 Citiraj objavo Pošlji ZS

brez velikih tiskanih črk, ker to vodstvo in "rdečim" ni bilo nikoli všeč, in vsi vemo kaj velike črke po forumu pomenijo....in ne se vdat in ne se umaknit...združilo nas je nekaj kart, med njimi trulpagat in tarokaški moto je...igraj s tistim kar ti paleta kart nudi...zato, dragi moji, glavo gor, jezo na stran, pa se tolažimo s tem kar nam je ponujeno...vztrajnost tudi nekaj šteje!

1tan

1tan
Datum objave: 26.02.2012 20:42:01 Citiraj objavo Pošlji ZS

tudi jaz ne, preko mobene fore več....že polna dva tedna...in se trudim in spet klikam in spet probavam.....pa kaj nej zdej, tipkovnico ruknem čez okn, al komp zbrcam...ne bo nič bolje, razen tega da imam na prstku od klik klik oteklino in zdej nuca sam persen in hanzaplast

1tan

1tan
Datum objave: 26.02.2012 20:46:00 Citiraj objavo Pošlji ZS

ja hvala, me veseli..in še bolj to, da sem te vsaj malo nasmehnila....in veš ....tudi mene mineva, tudi moja šalčka je polna in ni mi povšeči kar trenutno imamo ker blazno pogrešam skok na zelene misce...toliko "dobrih" let in odraščanja in spominov ne more v pozabo, zato sem še vedno tu in še vedno tan.....

roteka

roteka
Št. sporočil: 46
Regija: Gorenjska
Datum objave: 26.02.2012 21:32:31 Citiraj objavo Pošlji ZS

Najbolj pomembno pa je, da so vodstvo dobili okoli 100 vaših letnih članarin pa še cirka 500€ mesečno od oglasov... 

Za tak dnar se pa že nekaj dobi, ane?

Ne vem kako jim ne uspe kjub financam. 

1tan

1tan
Datum objave: 26.02.2012 21:40:43 Citiraj objavo Pošlji ZS

o temle ne bi takole....vsaj kar se financ tiče....članarine so bile vrnjene glede na to, da beta ni zalaufala tako kot se je pričakovalo, in so ljudje ki so bili za beto najeti le skeširali in ustvarili veliko sranje, zato je beta še vedno v demo verziji...vsled tega se je denar razočaranim članom tudi vrnil...oseba, ki tole še vedno ustvarja plačuje obstoj portala oz. gostovanje zakupa s svojega žepa skupaj z zelenimi donatorji in nekaterimi dobrimi dušcami tega foruma...tko, da kar se tiče tvoje bilance kolko komu ostane ni umesno, še manj to, da to stoji iz hobija in entuzijazma ljubiteljev taroka....od vodstva ni plačan nihče in je to zgolj njihova "dobra volja" in energija....oglasne pasice pa so bile ustvarjene šele lani poleti ravno zato, da bi bil dotok denarcev....vendar tudi oglasi niso tisto, kar bi vse tole gor držalo...žal...tu smo posamezniki, ki takole klepetamo in skušamo ustvariti tisto prijetno klimo, ki jo vsaj nekateri ki ste dolgo z nami poznate

roteka

roteka
Št. sporočil: 46
Regija: Gorenjska
Datum objave: 26.02.2012 22:04:06 Citiraj objavo Pošlji ZS

Ha, nisem mislil, da jim kaj ostane, mislil sem, da se da za tak dnar najet ekipo sposobnih programerjev, sepravi takih, ki te ne bodo kar tako zajebal (+ podpis pogodbe) ?

To kar si pa napisala glede klime, pa svaka čast, res je opazit, čeprov včasih za par dni kar "mrknete" smile 

//26.2.2012 22:05:34 uredil roteka