Prijava

ZAHTEVA

1tan

1tan
Št. sporočil: 17172
Regija: Ljubljana z okolico
Datum objave: 26.02.2012 22:11:21 Citiraj objavo Pošlji ZS

to je dvorezen meč, saj vemo....ravno z beto smo to doživeli....in lopovi so nas nategnili po celi liniji, še najbolj v razoćaranje tistemu, ki jih je najel in bil v prepričanju najboljšega...kaj se je iz tega izcimilo smo občutili na svoji koži, da ne govorim o stresu in travmah razočaranj in stagniranja, ki se odvija. in smo mu priča vsi, ki tole stran obiskujemo. Če potegnem zgodovino, ki jo zelo dobro poznam, bili so vzponi in padci, bilo je mnogo truda dela volje, da smo obstali....in vsekakor želimo "obstati" vnaprej zato bo mnogo bolj dobrodošla rešitev situacije z idejami kot s polenci pod noge.

Silass

Silass
Št. sporočil: 8
Regija: Štajerska
Datum objave: 26.02.2012 22:43:39 Citiraj objavo Pošlji ZS

Problem ni rešen tisti hip, ko se prenehaš ukvarjati z njim, pač pa, ko se zavedaš, da si mu kos oziroma veš, kako ga rešiti.

cerbpuppy

cerbpuppy
Št. sporočil: 4
Datum objave: 27.02.2012 13:50:24 Citiraj objavo Pošlji ZS

@1tan

Saj vem da ti nimaš nič s tem in da bi bil "Strežnik igre T4" boljši naslov...Samo, ker se edina odzivaš in očitno imaš vsaj nekaj informacij o portalu...

Ali tole dejansko laufa na zakupljenem strežniku? Meni deluje bolj kot da nekdo hosta tole doma in začne zvečer p2p downloadati. Mislim, ob 18ih je lahko odprtih 20+ miz s prijavljenimi 120+ igralci, ob 21ih, ko pa je samo še 10 miz in 65 igralcev, pa na lepem vsem začne blokirati in to vsem. Kot da bi nek program/uporabnik zavzel ves bandwidth.

Ker če je zakupljen strežnik, se lahko lastniki portala obrnejo na support oziroma prenesejo domeno drugam. Če ima pa to nekdo doma, ne mislim več podpirati dobička, ki ga proizvaja z reklamami s prijavo na portal ob urah, ko ne morem igrati.

//27.2.2012 13:52:09 uredil cerbpuppy

dingo

dingo
Št. sporočil: 2
Regija:
Datum objave: 27.02.2012 15:06:45 Citiraj objavo Pošlji ZS

PREDLAGAM, DA ZARADI TEŽKE IGNORANCE, PRAZNIH OBLJUB IN NEDELOVANJA NASPLOH TAKO T4 KOT MOTNJE NA BETI ZA EN TEDEN   BOJKOTIRAMO TAROK IN JIH NE KLIKAMO!

1tan

1tan
Št. sporočil: 17172
Datum objave: 27.02.2012 16:29:33 Citiraj objavo Pošlji ZS

vsekakor je čas, da se položijo karte na mizo...skušala bom odgovoriti na zgornja dva posta, čeprav to ni v moji pristojnosti, še manj da me je kdo pooblastil; ravno zaradi dolgoletnega poznavanja pa si bom drznila pojasnit prav na kratko meni znane stvari...če me slučajno zaradi tega zaklenejo, hvala bogu bote meli vsaj mir in tišino pred mano.....

nisem niti strokovno podkovana, še manj tehnični tip in tudi slučajno ne vem kako deluje...vem pa, da smo 2007 ob združitvi tarok4.com in enka.si zadržali obe domeni na katerih teče forum. Kar se tiče serverja stare igre T4 , ki je ločen od portala, res domuje privat na domu 24 ur, kar potegne tudi strošek elektrike iz žepa omenjene osebe, pa da ne bo vse črnogledo, pred leti je bil brez obvez, sam svoj in poln elana in volje...tako organizacijsko kot računalniško tehnično podkovan...sam se je ponudil ko se je kupil lasten strežnik in dnevno bdel nad njim, da je teklo kot mora...danes so stvari malce drugačne....ustvaril si je družino in ravnokar joka drugo malo dete...

ravno okoli tega teče debata kam preseliti server, da bo pod budnim očesom nekoga, ki se nanj spozna in ga bo imel čas pokukat, pobrisat prah, resetirat in urejat tako, da deluje. 

bilo bi krasno po vseh nevšečnostih, da se med vrstice foruma pojavi "magični" lik ki bi nam na tem področju lahko pomagal...in zagotovo se najde kdo, ki ve kako se serverju streže, da bomo mi lahko končno zopet normalno igrali.

naj povem, da osebno nikogar ne poznam od zgoraj omenjenih, se je pa od leta 2004 napisalo toliko privatnih pisemc, da vem, da je to v dobrih rokah, kolikor pač fantje še zmorejo...dejstvo pa je, da so od tistega mladostnega zanosa in fantovske vedoželjnosti in razigranosti danes to postali zreli moški, ki jim je v planu zdaj popolnoma nov življenjski izziv in jih razumem...ne razumem pa apatičnosti in tele tišine, ki nastaja zaradi njih, pa si želimo samo delovanja in izboljšav.

dominic

dominic
Št. sporočil: 279
Regija: Prekmurska
Datum objave: 27.02.2012 16:40:34 Citiraj objavo Pošlji ZS

1tan je rekel:
o temle ne bi takole....vsaj kar se financ tiče....članarine so bile vrnjene glede na to, da beta ni zalaufala tako kot se je pričakovalo, in so ljudje ki so bili za beto najeti le skeširali in ustvarili veliko sranje, zato je beta še vedno v demo verziji...vsled tega se je denar razočaranim članom tudi vrnil...oseba, ki tole še vedno ustvarja plačuje obstoj portala oz. gostovanje zakupa s svojega žepa skupaj z zelenimi donatorji in nekaterimi dobrimi dušcami tega foruma...tko, da kar se tiče tvoje bilance kolko komu ostane ni umesno, še manj to, da to stoji iz hobija in entuzijazma ljubiteljev taroka....od vodstva ni plačan nihče in je to zgolj njihova "dobra volja" in energija....oglasne pasice pa so bile ustvarjene šele lani poleti ravno zato, da bi bil dotok denarcev....vendar tudi oglasi niso tisto, kar bi vse tole gor držalo...žal...tu smo posamezniki, ki takole klepetamo in skušamo ustvariti tisto prijetno klimo, ki jo vsaj nekateri ki ste dolgo z nami poznate

Jaz nisem dobil nič vrnjeno!