Prijava

1tan

metty

metty
Št. sporočil: 1667
Regija: Dolenjska
Datum objave: 22.05.2008 21:09:57 Citiraj objavo Pošlji ZS

tole mi je poslala tanči in me prosila, da objavim v njenem imenu...

Pošiljatelj:1tan
Naslov:da ne bom več v napoto

takole…..men je moja kro'nca z glave padla….nihče med nami si ne zasluži, da bi bil »kamen spotike« in da iz mojih prispevkov, z muhe delamo slona; mnogo bolje bo zame, za vas, predvsem pa za skrbnike foruma, da se za nekaj časa z besediščnega tipkanja umaknem …..da ne bomo več brali o moji aktivnosti, odpiranju brezveznih tem, smetišču med posti, da o privatizaciji in visokem letanju in kolk' si upam,  sploh ne govorim. Vsem, ki sem jih s svojo prisotnostjo zmotila, se opravičujem ….moj namen ni bil slab; želela sem samo, da forum in portal »živi« in da teme ne zaspijo….pa sem se očitno zmotila. Skoraj vseeno mi je, če pol tem »umre«, tretjino imamo itak že zaklenjeno in občutek imam, da bo čes čas »živela« samo spam tema; …. Si pa štejem v čast, da sem marsikatero stvar opazila, jo javno popisala in da sem bila med peščico tistih, ki so prispevali k radoživosti nastajanja postov. V zaledje se umikam sama, predno do vrelišča pride s strani uporabnikov; predvsem pa želim, da bi »vrh« imel čim manj dela in čim manj skrbi, ker si ob vsem angažiranju, da tole »laufa« res ne zaslužijo še dodatnega dela in urejanja. Možnost dajem komu drugemu, da pametuje dalje in poskrbi, da se bomo »gor« počutili tako prijetno, kot s'm se jaz… da mi jeziček teče je jasno nekaterim, da ne znam bit' tiho je jasno vsem in da iz svoje kože ne morem, ker mi je ravno prav, je jasno meni. Ljudje smo različni, tudi prstki na roki so, eni s forumom in igro »živimo«, drugi so gor zaradi dolg'cajta, tretji iščejo »zdrahe«, četrti ne vedo, kaj bi sami s seboj…….in nenazadnje, tut' vi ste men' simpatični……

…mladost je norost, čez vodo skače, kjer je most….

Things don´t change. We (can) change!

anitka

anitka
Št. sporočil: 1836
Regija: Ljubljana z okolico
Datum objave: 22.05.2008 21:49:42 Citiraj objavo Pošlji ZS

tan pa kwa se tolk sekiraš na mnjenje drugih--> udri brigu na veselje!! dol ti maha za druge, kaj govorijo...itak veš da si dotičnim osebam pač otrok nezaželena itp... večjemu delu foruma si pa prou fletkana in najboljša punca!! tko da če to narediš, si položila pri tistih izpit ko te zmeraj neki qrcajo! ne deli tega, ostan tuki prosm.....

AniTka ** dA ** FuCk ** RitKa

poljcancan

poljcancan
Št. sporočil: 4986
Regija: Štajerska
Datum objave: 22.05.2008 22:14:29 Citiraj objavo Pošlji ZS

pa ne sekiraj se, vsak pač ima svoje mišlenje, tako pač v življenju je, ¨kar je lepo pobereš, slabo pa pozabiš¨Nedolžen

KAR JE DOBRO, NI SLABO

Chief

Chief
Št. sporočil: 1139
Regija: Dolenjska
Datum objave: 22.05.2008 22:54:40 Citiraj objavo Pošlji ZS

tančiiiiiiiii ne ga sračkat no tkole ... prit na premetanko sm pa tja da še kako rečemo no.

DragoI

DragoI
Št. sporočil: 571
Regija: Ljubljana z okolico
Datum objave: 23.05.2008 07:18:51 Citiraj objavo Pošlji ZS

Joj boga tanči tok vsega si že napisala in prilepila na ta forum, a tega pa nisi zmogla. A je to taktika, da se nam boš zasmilila in te bomo lepo prosili, tanči, dej še. Eni te bodo morda res pogrešal, a veliko jih je ki pa sploh opazili ne bomo, da te ni. Pa brez zamere na telekomovi strani je otroški kotiček, morda te bodo pa tam veseli.

Laura

Laura
Št. sporočil: 3339
Regija: Celjska
Datum objave: 23.05.2008 07:49:25 Citiraj objavo Pošlji ZS

DragoI je rekel:
Joj boga tanči tok vsega si že napisala in prilepila na ta forum, a tega pa nisi zmogla. A je to taktika, da se nam boš zasmilila in te bomo lepo prosili, tanči, dej še. Eni te bodo morda res pogrešal, a veliko jih je ki pa sploh opazili ne bomo, da te ni. Pa brez zamere na telekomovi strani je otroški kotiček, morda te bodo pa tam veseli.

citiram 1tan:

"...tretji iščejo »zdrahe«, četrti ne vedo, kaj bi sami s seboj…"

Delo je hrana plemenitih duš.