Prijava

1tan

Chief

Chief
Št. sporočil: 1139
Regija: Dolenjska
Datum objave: 30.05.2008 09:37:59 Citiraj objavo Pošlji ZS

uf če bi ga pogruntu bi prec nobelovo fasou ...

NELI1

NELI1
Št. sporočil: 494
Regija: Štajerska
Datum objave: 04.06.2008 17:20:52 Citiraj objavo Pošlji ZS

1tan nikar ne beži pred tečkami ti se kr modro spopadi saj sej ful fajna punca in ne daj se pravocirat

KR_edn

KR_edn
Št. sporočil: 1378
Regija: Štajerska
Datum objave: 06.06.2008 21:52:35 Citiraj objavo Pošlji ZS

1tan je rekel:
...Pa to sploh ni tako pomembno….pomembno je to, da kljub temu, da sem tehnično mejhn' m'em tip in da mi področje ne leži najbolj, dosegla tisto, česar sploh nisem pričakovala....

Sm si dovolu in sem te malo citiral kar v temi namenjeni tebi......

Kar tako naprej 1tan, ISKRENE ČESTITKE!!! 

1tan

1tan
Št. sporočil: 17172
Regija: Ljubljana z okolico
Datum objave: 26.06.2008 11:18:37 Citiraj objavo Pošlji ZS

…zaupaj, a glej komu…

snejbi

snejbi

Admin Št. sporočil: 7109
Datum objave: 12.01.2009 14:54:10 Citiraj objavo Pošlji ZS

\"\"

1tan

1tan
Št. sporočil: 17172
Datum objave: 07.07.2009 15:09:59 Citiraj objavo Pošlji ZS

svoj okrogli, devet tisoči post posvečam sama sebi…..narcisoidno, samovšečno – kakor želite; prepričana pa sem, da ga zaslužim…pa ne kot lastno hvalo, pač pa zato, ker sem skupaj z vami rasla in se razvijala. …..se kalila in učila, upoštevala nasvete in dobronamerne želje vseh vas, ki ste z mano prisotni na teh straneh….ogromno vas je in ne bom naštevala, ker zagotovo izpustim kakšno ime, ki mi je še posebej pri srcu…... Lepo obdobje odraščanja je za menoj in pet minulih let skupaj z vami, pa naj bo to stari T4 ali nova preobrazba, je delček mojega mozaika.

Spomini prvih korakov po forumu in igri so nepozabni…spoznala s\'m vas mnogo …takšnih in drugačnih….in trenutki »zelenih miz« me plemenitijo, saj v igri uživam. Kljub moji zgovornosti, sem prepričana, da me je marsikdo bral, komentiral in citiral…..nikoli ni bila vrstica zlonamerna, morda je bil le odraz prehitre misli….vzemite me dobronamerno, takšna sem in takšna očitno ostajam…..še vedno drži nič kolikokrat izrečeno: »meni je moja koža ravno prav, in očitno iz nje ne morem«….res je, da se z leti ljudje spreminjamo in obdobja prinašajo svoje…..z večnim optimizmom, ki ga nosim v sebi, pa sem najbrž marsikomu segla »pod kožo«….nehote, nevede…..naj tako ostane – tan je samo tan, in skupaj z vami ostaja takšna kot jo poznate….zvedava, klepetava, nagajiva, hudomušna, iskriva in pristna,... radovedni škratek T4 ste jo poimenovali…..konec koncev – nekaj vrednot, ki jih dan na dan deli z vami….

\"\"