Prijava

1tan

metty

metty
Št. sporočil: 1667
Regija: Dolenjska
Datum objave: 07.07.2009 15:54:29 Citiraj objavo Pošlji ZS

\"\"

9    t    0    a    0    n    0

Things don´t change. We (can) change!

Gozdar

Gozdar

Elitni član Št. sporočil: 1596
Regija: Gorenjska
Datum objave: 07.07.2009 19:23:15 Citiraj objavo Pošlji ZS

Bravo Tanč  do 12. 1. 2010 pa 10000\"\"

Gustaf

Gustaf
Št. sporočil: 7414
Regija: Ljubljana z okolico
Datum objave: 08.07.2009 00:25:33 Citiraj objavo Pošlji ZS

Haha, ja, takrat bo pa runda padla!\"Smeh\"

Sicer pa, ko sem prebral tisti tvoj zapis, sem (spet) dobil preblisk in asociacijo (teh sem itak vedno pouhn) na Fornezzi-ja, ki ima svojo "žleht" kolumno v enem izmed znanih slovenskih tednikov - vedno ima poleg svoje karikature še misel, ki jo bom parafraziral, gre pa nekako takole:

"Že n-let se za vse nas neprestano trudi 1tan."\"\"

Who are you to question my sincerity
For now you are high on yourself

1tan

1tan
Št. sporočil: 17172
Datum objave: 08.07.2009 10:17:27 Citiraj objavo Pošlji ZS

vsekakor bom tele zapise mogla komentirat......najlepša hvala najprej vsem trem in še komu, ki je ostal samo na ZS...je že t\'ko, da se eni nočjo bliskat med forumskimi vrsticami.....tebi metty, k si mi obesla uno krasotno rdeče žametno vrtnico z prelivom druge barve.....hudo fascinantno zgleda in če sm si s "smetane vrha" zasluž\'la tako čudovit cvet, potem zagotovo to nekaj šteje; še bolj mi je srček trepetnu ob unmu umotvoru mojih črk in jubilejnih cifrc ( priznavam, da sm v ekran bulla kar nekaj sekund, da sm pogruntala v čem je point)

9    t    0    a    0    n    0

vsekakor tebi Gozdar, ki me spremljaš tako pristno in spontano, ko da " s\'m tvoja lisička", kot mi večkrat rečeš..... pravzaprav mi veliko pomeni, da ste me šarmantni in srebrni v lase vzeli za svojo.....več vas je takih. In tistlole drobno modro socvetje je kot nalašč za asociacijo, da se strup v majhnih flaškah toči....sej vem, tut jest znam koga prizadet...naj mi oprosti - vedno pa želim izluščit boljše od najboljšega....

tudi tebi Gusty.... posebno zdej, ko vidm da ne boš šrange žagov...počaki me, sej rastem\"Pomežik\".... v tako kratkem obdobju kar si z nami, je forum s teboj pridobil zagotovo kanček nove pristnosti in novega elana....in lepo je deliti vrstice z nekom, ki utripa skupaj z nami, tako portalne kot "zeleno mizne"

p.s. kar pa se tiče še bolj okroglih cifrc, unih k\' bi radi ..."točajka, še za en liter daj"....se pa n\'č bat\'....zagotovo pade pred datumom, ki ste ga izpisali...torej še letos....ker če ne, tan ne bi bla več tan..... omenjeni datum, pa bom"zalila" drugače....pustite se presenetiti.....

\"\"

Gozdar

Gozdar

Elitni član Št. sporočil: 1596
Regija: Gorenjska
Datum objave: 01.08.2009 16:00:43 Citiraj objavo Pošlji ZS

pozdravljena, ta bo zate

1tan

1tan
Št. sporočil: 17172
Datum objave: 01.08.2009 16:08:20 Citiraj objavo Pošlji ZS

waw.....kera dobrodošlica....in to glasbena.....hvala Gozdar....najbrš bo res držalo, da se strup u mejhnih flaškah toči.....\"Pomežik\"

\"\"