Prijava

1tan

Gozdar

Gozdar

Elitni član Št. sporočil: 1596
Regija: Gorenjska
Datum objave: 23.05.2008 10:45:53 Citiraj objavo Pošlji ZS

Pozdrav vsem tarokašicam in tarokašem!

Zunaj je siv in turoben dan, jaz pa sem si zato vzel nekaj časa, da se sprehodim po našem e-mestu.Najprej sem že mislil, koliko vsega sem zamudil, po štirih urah branja, pa temu ni bilo videti tako. Teme o raznih pomočeh uporabnikom, življenjskih nasvetov, vicov na eni strani. Kreganje, zavist, zavajanje, zagrenjenost in še in še na drugi strani, pa saj to lahko vsak sam vidi, kaj bi človek našteval.

Namen mojega pisanja pa je ... naš radovedni škratekT4 - sokolovo očesce 1tan. Prebral sem vse njene prispevke, odgovore, replike, ogromno jih je. Ampak, dragi moji, v njenih temah ni sprijenosti in sovraštva, ni vulgarnosti, ni netenja sporov, groženj. Je le veliko spraševanja, kar je značilnost mladih (saj, veste: očka, zakaj miličnika sredi ceste ne zapiše policaj; L. Leskovar Nasmeh), je radovedna, potem odgovarja, pojasnjuje, njene teme konec koncev tudi poučujejo, razvedrijo, in nenazadnje niso zakljenjene. So pa zato marsikatere druge, kajne?

Če bo 1tan prestopila mejo, jo bodo že po prstih. Se ve, kdo je za to zadolžen.

Zato, zanči, glavo pokonci, pa naprej! Ne oziraj se na mnenja posameznikov, ne obupuj takorekoč na prvi oviri. Saj veš, da jih bo še ničkoliko, saj si stara šele 16 let.

Čeprav dve generaciji daleč, in ne skačem več čez vodo, kjer je most ...

... tvoj prijatelj in soigralec taroka,

Gozdar 

1tan

1tan
Št. sporočil: 17172
Regija: Ljubljana z okolico
Datum objave: 23.05.2008 11:48:27 Citiraj objavo Pošlji ZS

sonchica

sonchica
Št. sporočil: 249
Datum objave: 23.05.2008 20:48:35 Citiraj objavo Pošlji ZS

Tanči bejba..pod tole kar je Gozdni napisal se POPIŠEM...ne bom te ničesar prosila, ker vem, kako je če se človek nekaj odloči...ampak jaz sem sila rada v tvoji družbi, na forumu in pri igri...in kljub tvojim rosnim letom, si modra, bistra in simpatična da je kaj. Le kaj bo iz tebe, ko odrasteš....svet...watch out Pomežik

Mislim, da nas je več tukaj, ki te imamo radi....za ostale nas pa eno figo briga in ne bomo pustili, da nas po tolikem času krasnega druženja "ugasnejo" aneane Poljub

Vzemi si oddih, ker ga očitno potrebuješ, pol se nam pa kmalu vrni na ..če ne pridem in te našeškam Smeh

...hate to love me..or love to hate me...

ankh

ankh
Št. sporočil: 28
Datum objave: 24.05.2008 10:34:18 Citiraj objavo Pošlji ZS

1tan, men se zdiš čist ok, še dobr da si tuki, tale premetanka je ful lušna zadevca.

Kolkr sm spremlju tale forum sm res opazu velik tvojih objav, k se men absolutn ne zdijo žaljive al pa provokativne in ne vem zakaj se sekiraš sploh zarad nekih medmetov, k so krneki.

O tem katera objava pa sodi na ta forum , katera pa ne, pa itak administratorji odločjo v končni fazi, tko, da ne pust da bi nam blo dolgčas smile)

matjaz0502

matjaz0502
Št. sporočil: 24
Datum objave: 30.05.2008 07:30:37 Citiraj objavo Pošlji ZS

Men je zanimivo to, da imajo določeni ljudje vedno preveč dela z drugimi, pri sebi pa nimajo "pošlihtan"...Pa to ne samo tukaj, na tem forumu, ampak na sploh v življenju. Zakaj se tok obremenjujejo z drugimi? Tudi jaz sem prebral prispeveke od 1tanm in se povsem strinjam s predhodnim komentatorjem! Če pa se kdo počuti prizadetega, se naj pa spomni na rek "Če stopiš mački na rep...."

1tan, ne pusti se sprovocirat posameznikom, ampak ostani takšna, kot si!! PomežikJezik ven

Lp Matjaž

rudolf

rudolf
Št. sporočil: 318
Regija:
Datum objave: 30.05.2008 07:59:17 Citiraj objavo Pošlji ZS

sem  mislu da  se  samo jest  sprašujem ?????  ali  ve kdo  odgovor ??