tale je pa tako čustvena in tako čudovito resnična, da si jo moram v svoj arhiv pospravit; nikoli ne vem, kdaj in komu bo prav prišla......
dobro mi sledite......sm vesela da sodelujete z mano in jest z vami.....bi me radi "zbezali" na hitro, da kej naklepam, da pade....imate prav... posebno metty me čita ko odprto knjigo......bo kej bolj specialnega....se že prpravljam, tut potna sem, tut kolenca se mi šibijo...ne moreš vrjet da je tko hitro minilo, da tolko časa že rogovilim med vami, da "ste me vzeli za svojo" in da komi čakate, da cifrco obrnem.....tut jest komi čakam, da jubilejno "slečemo" majčko ste rekli.....in da zapojemo uno..."točajka za liter daj"... a čte moj koktejl oz. moj special zvarek al me mislte "ob dinarčke spravt (k jih mam že tko premalo) in misltte, da vas bom zuni nekje zalila z enim srkom....vsekakor bo padu rekord....kmalu: s pijačko al brez....z majčko al brez nje .....bi blo grozljivo da bi mogla nehat pisat, to pol ne bi bla jest....itak mam preširoko srce....zdej mi od vsega tega še šumi v njem...