Prijava

Prenova e-mestnega utripa

Mladen

Mladen

Admin Št. sporočil: 860
Regija: Ljubljana z okolico
Datum objave: 30.11.-0001 00:00:00 Citiraj objavo Pošlji ZS

In? Prvi vtisi? Kakšne težave?

1tan

1tan
Št. sporočil: 17172
Datum objave: 02.03.2013 21:38:05 Citiraj objavo Pošlji ZS

očitno ni prave teme še odprte o e-mestni prenovi, ker nihče ni še ničesar omenil, komentiral, vprašal....sem si jo "drznla" jest odpret, nekdo mora Nasmeh

novica na "prvi" je spodbudna, da se dogaja smo vedeli vsi, kako in kaj pa vemo po tej info vsaj malo več - hvala za objavo

spodaj sta dva linka printskrinov, poglejte novi portal, poglejte dizajn nove igre....komentirajte

tudi sama bom, sam moram priznat, da so mi "ta rdeči" z objavo malček vzeli sapo in tudi nekaj besed, kar sicer ni meni podobno.....še berem, še tuhtam, še modrujem kaj da izpišem

Slika novega portala

Slike novega dizajna igre

kobajagi

kobajagi
Št. sporočil: 86
Regija: Štajerska
Datum objave: 03.03.2013 00:15:02 Citiraj objavo Pošlji ZS

Ja, kaj si pa mislite. Ljudje se trudijo, pa noben nič ne pohvali, ccc, plebejci...  

Na srečo imamo vsaj neuradno uradno odpiralko tem. :D

V glavnem kaj sem že htel...aja, jaz vseskupaj pohvalim, ful dobro. Jeeeeee (navdušenje). smile

Chaos is order yet undeciphered

Aral

Aral
Št. sporočil: 3588
Regija: Štajerska
Datum objave: 03.03.2013 09:27:24 Citiraj objavo Pošlji ZS

En lep pozdrav še od mene, lepo, da nam urejujete portal e-mesto, vidim, da se nam obeta veliko novih sprememb, za katere mislim, da so odlične, zato, vsa pohvala vam administratorjem za vaš trud in delo.

Gustaf

Gustaf
Št. sporočil: 7414
Datum objave: 03.03.2013 13:47:06 Citiraj objavo Pošlji ZS

Hell yeah, to pa so vzpodbudne vesti iz domačih logov smile

Who are you to question my sincerity
For now you are high on yourself

1tan

1tan
Št. sporočil: 17172
Datum objave: 03.03.2013 19:36:50 Citiraj objavo Pošlji ZS

bom danes samo o portalu, v igro se bom spustila med tednom; trenutno zgleda v redu, mislim, da se bomo spremembe videza in ostalih pritiklin navadili. Bi pa želela, da nekam vtaknete logo e-mesta, ker se mi zdi "vreden" in bi nas moral spremljati v prihodnjost, kamorkoli že pomo padli - meni osebno nekaj pomeni in prav bi se mi zdelo, da "potuje" v novosti z nami.

opažam jeziček forum v zgornjih zavihkih, ali to pomeni, da forum ne bo imel več toliko veljave in bo vse delovalo tako kot zgleda in ne bomo več imeli pregleda, tako kot sedaj v zaznamkih skupnost

sprašujem tudi kaj se smatra pod zavihek trgovina, pojem mi je popolnoma jasen, da ne bo pomote, se bo tržilo le kar sodi med T4 al kaj več oz. pojasnite mi kaj ste mislili pos to. Da brez oglasov in reklamnih pasic ne moremo več obstajati razumem, čemu zdaj služi novi jeziček.

predvsem pa sledeče: nove igralne mize sem rekla, da dobijo svoj komentar pozneje, sicer so čisto "betine", ki mi od nikol niso bile povšeči...ali bo z novim portalom teklo oboje: tako beta al zofka al kar že bo ratalo in tudi legendarni T4...al se obetajo spremembe in kera ukinitev.

toliko za danes, več sprašujem v marcu 

Prenova e-mestnega utripa