Prijava

Igrica: Nadaljuj zgodbico

1tan

1tan
Št. sporočil: 17172
Regija: Ljubljana z okolico
Datum objave: 29.12.2009 19:48:19 Citiraj objavo Pošlji ZS

Lev se sprehaja po puščavi, in lej ga, zagleda Jurija Zrneca. Jurij steče proti njemu in kriči: "lev,lev v Hervisu je razprodaja".kljub Jurijevem navdušenju lev odkoraka mimo njega nevedoč, da je tik pred vrati zlovešče obdobje recesije in sam pri sebi se zamisli in poreče "Grem raje na eno pivo, sigurno snemajo serijo NMK. Zato pa upam da dobim vsaj eno pivo zastonj.\'\'In on gre res dobi zastojn pivo! Ampak po prvem požirku si reče nč ni zastonj.... a ne bi blo bolš če bi šou na burek! In se odpravi na Miklošičevo, da bi kaj pojedel, pa vidi v izložbi ene gostilne, kako se pečejo kure in reče: alo piške, solarij!!ker pa je lev velika žival, so se ga kure ustrašile in zbežale za zaveso v izložbi. Ugotovi, da so ljubljanske piške sramežljive in se odpravi na avtobusno postajo, da se odpelje na podeželje. kmalu pride do podeželjskega bifeja, pred njim pa zagleda sočno kobilo.In ona mu poreče:Hay važič z južnih krajev kako si? lev ji razočarano odgovori, da se ga vsi bojijo, ter da z nikomer ne more popiti piva. Kako ne, odgovori kobila, in doda, z mano lahko popiješ vedro vode namesto pive.lahko pravi lev ampak ko spijem vodo postanem lačen, kaj pa če te požrem? Daj bodi realen, saj nisva v pravljici, da bi me požrl.lev pa ji odgovori:\'\'res da nisva v pravljici, toda že zelo dolgo nisem jedel, potem sem pa rahlo tečen\'\'. Pa reče kobila: "no da ne boš tečen ti pa povem eno zgodbico: Za devetimi gorami.......ja na prucki sedela...ena čisto majčkena in nežna.....bela veverička z velikim lešnikom v rokah... Lačno gleda v lešnik in si misli: "Cedonja, le kako ga bom strla, ko pa je tako velik in takooo debeeeelo lupino ima?" Gleda lešnik, ki je bil dvakrat njene velikosti, oči ji postajajo vedno večje in glej ga zlomka: mimo je prikobacal medo! Veverička je skoraj oči iz jamic spustila, pod pazduho je namreč nosil VELIKO ČOKOLADO Z LEŠNIKI!!!! Pa se v daljavi zasliši znan napev....."bot\' moja bot\' moja...ti bom lešnikou dal...."

Gustaf

Gustaf
Št. sporočil: 7414
Datum objave: 29.12.2009 23:59:02 Citiraj objavo Pošlji ZS

Lev se sprehaja po puščavi, in lej ga, zagleda Jurija Zrneca. Jurij steče proti njemu in kriči: "lev,lev v Hervisu je razprodaja".kljub Jurijevem navdušenju lev odkoraka mimo njega nevedoč, da je tik pred vrati zlovešče obdobje recesije in sam pri sebi se zamisli in poreče "Grem raje na eno pivo, sigurno snemajo serijo NMK. Zato pa upam da dobim vsaj eno pivo zastonj.\'\'In on gre res dobi zastojn pivo! Ampak po prvem požirku si reče nč ni zastonj.... a ne bi blo bolš če bi šou na burek! In se odpravi na Miklošičevo, da bi kaj pojedel, pa vidi v izložbi ene gostilne, kako se pečejo kure in reče: alo piške, solarij!!ker pa je lev velika žival, so se ga kure ustrašile in zbežale za zaveso v izložbi. Ugotovi, da so ljubljanske piške sramežljive in se odpravi na avtobusno postajo, da se odpelje na podeželje. kmalu pride do podeželjskega bifeja, pred njim pa zagleda sočno kobilo.In ona mu poreče:Hay važič z južnih krajev kako si? lev ji razočarano odgovori, da se ga vsi bojijo, ter da z nikomer ne more popiti piva. Kako ne, odgovori kobila, in doda, z mano lahko popiješ vedro vode namesto pive.lahko pravi lev ampak ko spijem vodo postanem lačen, kaj pa če te požrem? Daj bodi realen, saj nisva v pravljici, da bi me požrl.lev pa ji odgovori:\'\'res da nisva v pravljici, toda že zelo dolgo nisem jedel, potem sem pa rahlo tečen\'\'. Pa reče kobila: "no da ne boš tečen ti pa povem eno zgodbico: Za devetimi gorami.......ja na prucki sedela...ena čisto majčkena in nežna.....bela veverička z velikim lešnikom v rokah... Lačno gleda v lešnik in si misli: "Cedonja, le kako ga bom strla, ko pa je tako velik in takooo debeeeelo lupino ima?" Gleda lešnik, ki je bil dvakrat njene velikosti, oči ji postajajo vedno večje in glej ga zlomka: mimo je prikobacal medo! Veverička je skoraj oči iz jamic spustila, pod pazduho je namreč nosil VELIKO ČOKOLADO Z LEŠNIKI!!!! Pa se v daljavi zasliši znan napev....."bot\' moja bot\' moja...ti bom lešnikou dal...." Veverička pa medo se spogledata in se začneta krohotati na vso moč.

//29.12.2009 23:59:26 uredil Gustaf

Who are you to question my sincerity
For now you are high on yourself

simon1982

simon1982
Št. sporočil: 2663
Datum objave: 30.12.2009 14:02:50 Citiraj objavo Pošlji ZS

Lev se sprehaja po puščavi, in lej ga, zagleda Jurija Zrneca. Jurij steče proti njemu in kriči: "lev,lev v Hervisu je razprodaja".kljub Jurijevem navdušenju lev odkoraka mimo njega nevedoč, da je tik pred vrati zlovešče obdobje recesije in sam pri sebi se zamisli in poreče "Grem raje na eno pivo, sigurno snemajo serijo NMK. Zato pa upam da dobim vsaj eno pivo zastonj.\'\'In on gre res dobi zastojn pivo! Ampak po prvem požirku si reče nč ni zastonj.... a ne bi blo bolš če bi šou na burek! In se odpravi na Miklošičevo, da bi kaj pojedel, pa vidi v izložbi ene gostilne, kako se pečejo kure in reče: alo piške, solarij!!ker pa je lev velika žival, so se ga kure ustrašile in zbežale za zaveso v izložbi. Ugotovi, da so ljubljanske piške sramežljive in se odpravi na avtobusno postajo, da se odpelje na podeželje. kmalu pride do podeželjskega bifeja, pred njim pa zagleda sočno kobilo.In ona mu poreče:Hay važič z južnih krajev kako si? lev ji razočarano odgovori, da se ga vsi bojijo, ter da z nikomer ne more popiti piva. Kako ne, odgovori kobila, in doda, z mano lahko popiješ vedro vode namesto pive.lahko pravi lev ampak ko spijem vodo postanem lačen, kaj pa če te požrem? Daj bodi realen, saj nisva v pravljici, da bi me požrl.lev pa ji odgovori:\'\'res da nisva v pravljici, toda že zelo dolgo nisem jedel, potem sem pa rahlo tečen\'\'. Pa reče kobila: "no da ne boš tečen ti pa povem eno zgodbico: Za devetimi gorami.......ja na prucki sedela...ena čisto majčkena in nežna.....bela veverička z velikim lešnikom v rokah... Lačno gleda v lešnik in si misli: "Cedonja, le kako ga bom strla, ko pa je tako velik in takooo debeeeelo lupino ima?" Gleda lešnik, ki je bil dvakrat njene velikosti, oči ji postajajo vedno večje in glej ga zlomka: mimo je prikobacal medo! Veverička je skoraj oči iz jamic spustila, pod pazduho je namreč nosil VELIKO ČOKOLADO Z LEŠNIKI!!!! Pa se v daljavi zasliši znan napev....."bot\' moja bot\' moja...ti bom lešnikou dal...." Veverička pa medo se spogledata in se začneta krohotati na vso moč. Naslednjo sekundo pa se resno spogledata in...

Moj cilj v življenju je: biti enako dober, kot moj pes misli da sem!

Alio

Alio
Št. sporočil: 287
Regija:
Datum objave: 30.12.2009 14:49:36 Citiraj objavo Pošlji ZS

Lev se sprehaja po puščavi, in lej ga, zagleda Jurija Zrneca. Jurij steče proti njemu in kriči: "lev,lev v Hervisu je razprodaja".kljub Jurijevem navdušenju lev odkoraka mimo njega nevedoč, da je tik pred vrati zlovešče obdobje recesije in sam pri sebi se zamisli in poreče "Grem raje na eno pivo, sigurno snemajo serijo NMK. Zato pa upam da dobim vsaj eno pivo zastonj.\'\'In on gre res dobi zastojn pivo! Ampak po prvem požirku si reče nč ni zastonj.... a ne bi blo bolš če bi šou na burek! In se odpravi na Miklošičevo, da bi kaj pojedel, pa vidi v izložbi ene gostilne, kako se pečejo kure in reče: alo piške, solarij!!ker pa je lev velika žival, so se ga kure ustrašile in zbežale za zaveso v izložbi. Ugotovi, da so ljubljanske piške sramežljive in se odpravi na avtobusno postajo, da se odpelje na podeželje. kmalu pride do podeželjskega bifeja, pred njim pa zagleda sočno kobilo.In ona mu poreče:Hay važič z južnih krajev kako si? lev ji razočarano odgovori, da se ga vsi bojijo, ter da z nikomer ne more popiti piva. Kako ne, odgovori kobila, in doda, z mano lahko popiješ vedro vode namesto pive.lahko pravi lev ampak ko spijem vodo postanem lačen, kaj pa če te požrem? Daj bodi realen, saj nisva v pravljici, da bi me požrl.lev pa ji odgovori:\'\'res da nisva v pravljici, toda že zelo dolgo nisem jedel, potem sem pa rahlo tečen\'\'. Pa reče kobila: "no da ne boš tečen ti pa povem eno zgodbico: Za devetimi gorami.......ja na prucki sedela...ena čisto majčkena in nežna.....bela veverička z velikim lešnikom v rokah... Lačno gleda v lešnik in si misli: "Cedonja, le kako ga bom strla, ko pa je tako velik in takooo debeeeelo lupino ima?" Gleda lešnik, ki je bil dvakrat njene velikosti, oči ji postajajo vedno večje in glej ga zlomka: mimo je prikobacal medo! Veverička je skoraj oči iz jamic spustila, pod pazduho je namreč nosil VELIKO ČOKOLADO Z LEŠNIKI!!!! Pa se v daljavi zasliši znan napev....."bot\' moja bot\' moja...ti bom lešnikou dal...." Veverička pa medo se spogledata in se začneta krohotati na vso moč. Naslednjo sekundo pa se resno spogledata in potem svizec zavije čokolado v folijo!

Gustaf

Gustaf
Št. sporočil: 7414
Datum objave: 30.12.2009 15:04:10 Citiraj objavo Pošlji ZS

Lev se sprehaja po puščavi, in lej ga, zagleda Jurija Zrneca. Jurij steče proti njemu in kriči: "lev,lev v Hervisu je razprodaja".kljub Jurijevem navdušenju lev odkoraka mimo njega nevedoč, da je tik pred vrati zlovešče obdobje recesije in sam pri sebi se zamisli in poreče "Grem raje na eno pivo, sigurno snemajo serijo NMK. Zato pa upam da dobim vsaj eno pivo zastonj.\'\'In on gre res dobi zastojn pivo! Ampak po prvem požirku si reče nč ni zastonj.... a ne bi blo bolš če bi šou na burek! In se odpravi na Miklošičevo, da bi kaj pojedel, pa vidi v izložbi ene gostilne, kako se pečejo kure in reče: alo piške, solarij!!ker pa je lev velika žival, so se ga kure ustrašile in zbežale za zaveso v izložbi. Ugotovi, da so ljubljanske piške sramežljive in se odpravi na avtobusno postajo, da se odpelje na podeželje. kmalu pride do podeželjskega bifeja, pred njim pa zagleda sočno kobilo.In ona mu poreče:Hay važič z južnih krajev kako si? lev ji razočarano odgovori, da se ga vsi bojijo, ter da z nikomer ne more popiti piva. Kako ne, odgovori kobila, in doda, z mano lahko popiješ vedro vode namesto pive.lahko pravi lev ampak ko spijem vodo postanem lačen, kaj pa če te požrem? Daj bodi realen, saj nisva v pravljici, da bi me požrl.lev pa ji odgovori:\'\'res da nisva v pravljici, toda že zelo dolgo nisem jedel, potem sem pa rahlo tečen\'\'. Pa reče kobila: "no da ne boš tečen ti pa povem eno zgodbico: Za devetimi gorami.......ja na prucki sedela...ena čisto majčkena in nežna.....bela veverička z velikim lešnikom v rokah... Lačno gleda v lešnik in si misli: "Cedonja, le kako ga bom strla, ko pa je tako velik in takooo debeeeelo lupino ima?" Gleda lešnik, ki je bil dvakrat njene velikosti, oči ji postajajo vedno večje in glej ga zlomka: mimo je prikobacal medo! Veverička je skoraj oči iz jamic spustila, pod pazduho je namreč nosil VELIKO ČOKOLADO Z LEŠNIKI!!!! Pa se v daljavi zasliši znan napev....."bot\' moja bot\' moja...ti bom lešnikou dal...." Veverička pa medo se spogledata in se začneta krohotati na vso moč. Naslednjo sekundo pa se resno spogledata in potem svizec zavije čokolado v folijo! Veverička zajoka, medo zatuli, svizec pa čez drn in strn nazaj, od koder je prišel.

Who are you to question my sincerity
For now you are high on yourself

1tan

1tan
Št. sporočil: 17172
Datum objave: 30.12.2009 15:07:30 Citiraj objavo Pošlji ZS

Lev se sprehaja po puščavi, in lej ga, zagleda Jurija Zrneca. Jurij steče proti njemu in kriči: "lev,lev v Hervisu je razprodaja".kljub Jurijevem navdušenju lev odkoraka mimo njega nevedoč, da je tik pred vrati zlovešče obdobje recesije in sam pri sebi se zamisli in poreče "Grem raje na eno pivo, sigurno snemajo serijo NMK. Zato pa upam da dobim vsaj eno pivo zastonj.\'\'In on gre res dobi zastojn pivo! Ampak po prvem požirku si reče nč ni zastonj.... a ne bi blo bolš če bi šou na burek! In se odpravi na Miklošičevo, da bi kaj pojedel, pa vidi v izložbi ene gostilne, kako se pečejo kure in reče: alo piške, solarij!!ker pa je lev velika žival, so se ga kure ustrašile in zbežale za zaveso v izložbi. Ugotovi, da so ljubljanske piške sramežljive in se odpravi na avtobusno postajo, da se odpelje na podeželje. kmalu pride do podeželjskega bifeja, pred njim pa zagleda sočno kobilo.In ona mu poreče:Hay važič z južnih krajev kako si? lev ji razočarano odgovori, da se ga vsi bojijo, ter da z nikomer ne more popiti piva. Kako ne, odgovori kobila, in doda, z mano lahko popiješ vedro vode namesto pive.lahko pravi lev ampak ko spijem vodo postanem lačen, kaj pa če te požrem? Daj bodi realen, saj nisva v pravljici, da bi me požrl.lev pa ji odgovori:\'\'res da nisva v pravljici, toda že zelo dolgo nisem jedel, potem sem pa rahlo tečen\'\'. Pa reče kobila: "no da ne boš tečen ti pa povem eno zgodbico: Za devetimi gorami.......ja na prucki sedela...ena čisto majčkena in nežna.....bela veverička z velikim lešnikom v rokah... Lačno gleda v lešnik in si misli: "Cedonja, le kako ga bom strla, ko pa je tako velik in takooo debeeeelo lupino ima?" Gleda lešnik, ki je bil dvakrat njene velikosti, oči ji postajajo vedno večje in glej ga zlomka: mimo je prikobacal medo! Veverička je skoraj oči iz jamic spustila, pod pazduho je namreč nosil VELIKO ČOKOLADO Z LEŠNIKI!!!! Pa se v daljavi zasliši znan napev....."bot\' moja bot\' moja...ti bom lešnikou dal...." Veverička pa medo se spogledata in se začneta krohotati na vso moč. Naslednjo sekundo pa se resno spogledata in potem svizec zavije čokolado v folijo! Veverička zajoka, medo zatuli, svizec pa čez drn in strn nazaj, od koder je prišel......in kje je ostala velika čokolada z lešniki?

Igrica: Nadaljuj zgodbico