Prijava

Igrica: Nadaljuj zgodbico

simon1982

simon1982
Št. sporočil: 2663
Regija: Ljubljana z okolico
Datum objave: 16.12.2008 16:51:08 Citiraj objavo Pošlji ZS

Lev se sprehaja po puščavi, in lej ga, zagleda Jurija Zrneca. Jurij steče proti njemu in kriči: "lev,lev v Hervisu je razprodaja".kljub Jurijevem navdušenju lev odkoraka mimo njega nevedoč, da je tik pred vrati zlovešče obdobje recesije in sam pri sebi se zamisli in poreče "Grem raje na eno pivo, sigurno snemajo serijo NMK. Zato pa upam da dobim vsaj eno pivo zastonj.\'\'In on gre res dobi zastojn pivo! Ampak po prvem požirku si reče nč ni zastonj.... a ne bi blo bolš če bi šou na burek! In se odpravi na Miklošičevo, da bi kaj pojedel, pa vidi v izložbi ene gostilne, kako se pečejo kure in reče: alo piške, solarij!!ker pa je lev velika žival, so se ga kure ustrašile in zbežale za zaveso v izložbi. Ugotovi, da so ljubljanske piške sramežljive in se odpravi na avtobusno postajo, da se odpelje na podeželje. kmalu pride do podeželjskega bifeja, pred njim pa zagleda sočno kobilo.In ona mu poreče:Hay važič z južnih krajev kako si? lev ji razočarano odgovori, da se ga vsi bojijo, ter da z nikomer ne more popiti piva. Kako ne, odgovori kobila, in doda, z mano lahko popiješ vedro vode namesto pive.lahko pravi lev ampak ko spijem vodo postanem lačen, kaj pa če te požrem? Daj bodi realen, saj nisva v pravljici, da bi me požrl.lev pa ji odgovori:\'\'res da nisva v pravljici, toda že zelo dolgo nisem jedel, potem sem pa rahlo tečen\'\'.

//20.12.2008 12:14:06 uredil simon1982

Moj cilj v življenju je: biti enako dober, kot moj pes misli da sem!

1tan

1tan
Št. sporočil: 17172
Datum objave: 24.02.2009 12:20:16 Citiraj objavo Pošlji ZS

ste se lansko leto v zgodbici izgubili........čmo štartat z novo inačico?.....

Za devetimi gorami......

snowman12

snowman12
Št. sporočil: 192
Regija: Štajerska
Datum objave: 24.02.2009 12:22:24 Citiraj objavo Pošlji ZS

Za devetimi gorami. ja na prucki sedela...

//24.2.2009 12:23:07 uredil snowman12

1tan

1tan
Št. sporočil: 17172
Datum objave: 24.02.2009 13:33:28 Citiraj objavo Pošlji ZS

Za devetimi gorami.......ja na prucki sedela...ena čisto majčkena in nežna.....

snejbi

snejbi

Admin Št. sporočil: 7109
Datum objave: 24.02.2009 15:01:12 Citiraj objavo Pošlji ZS

a ni fora te igrce da nadaljuješ kačo in iz začetne zgodbe nardiš nekaj... krneki pač

dovolte mi da tole popravm:

Lev se sprehaja po puščavi, in lej ga, zagleda Jurija Zrneca. Jurij steče proti njemu in kriči: "lev,lev v Hervisu je razprodaja".kljub Jurijevem navdušenju lev odkoraka mimo njega nevedoč, da je tik pred vrati zlovešče obdobje recesije in sam pri sebi se zamisli in poreče "Grem raje na eno pivo, sigurno snemajo serijo NMK. Zato pa upam da dobim vsaj eno pivo zastonj.\'\'In on gre res dobi zastojn pivo! Ampak po prvem požirku si reče nč ni zastonj.... a ne bi blo bolš če bi šou na burek! In se odpravi na Miklošičevo, da bi kaj pojedel, pa vidi v izložbi ene gostilne, kako se pečejo kure in reče: alo piške, solarij!!ker pa je lev velika žival, so se ga kure ustrašile in zbežale za zaveso v izložbi. Ugotovi, da so ljubljanske piške sramežljive in se odpravi na avtobusno postajo, da se odpelje na podeželje. kmalu pride do podeželjskega bifeja, pred njim pa zagleda sočno kobilo.In ona mu poreče:Hay važič z južnih krajev kako si? lev ji razočarano odgovori, da se ga vsi bojijo, ter da z nikomer ne more popiti piva. Kako ne, odgovori kobila, in doda, z mano lahko popiješ vedro vode namesto pive.lahko pravi lev ampak ko spijem vodo postanem lačen, kaj pa če te požrem? Daj bodi realen, saj nisva v pravljici, da bi me požrl.lev pa ji odgovori:\'\'res da nisva v pravljici, toda že zelo dolgo nisem jedel, potem sem pa rahlo tečen\'\'. Pa reče kobila: "no da ne boš tečen ti pa povem eno zgodbico: Za devetimi gorami.......ja na prucki sedela...ena čisto majčkena in nežna.....

simon1982

simon1982
Št. sporočil: 2663
Datum objave: 24.02.2009 17:16:22 Citiraj objavo Pošlji ZS

1tan je rekel:

ste se lansko leto v zgodbici izgubili........čmo štartat z novo inačico?.....

Za devetimi gorami......

ne ne nismo se zgubil, sam mal premal ns je sodeloval...

Snejbi hvala da si stvar vrnila na stare tire, tebi tan pa hvala, da si jih sploh našla...

Moj cilj v življenju je: biti enako dober, kot moj pes misli da sem!

Igrica: Nadaljuj zgodbico