Lev se sprehaja po puščavi, in lej ga, zagleda Jurija Zrneca. Jurij steče proti njemu in kriči: "lev,lev v Hervisu je razprodaja".kljub Jurijevem navdušenju lev odkoraka mimo njega nevedoč, da je tik pred vrati zlovešče obdobje recesije in sam pri sebi se zamisli in poreče "Grem raje na eno pivo, sigurno snemajo serijo NMK.
Lev se sprehaja po puščavi, in lej ga, zagleda Jurija Zrneca. Jurij steče proti njemu in kriči: "lev,lev v Hervisu je razprodaja".kljub Jurijevem navdušenju lev odkoraka mimo njega nevedoč, da je tik pred vrati zlovešče obdobje recesije in sam pri sebi se zamisli in poreče "Grem raje na eno pivo, sigurno snemajo serijo NMK. Zato pa upam da dobim vsaj eno pivo zastonj.\'\'
Moj cilj v življenju je: biti enako dober, kot moj pes misli da sem!
Lev se sprehaja po puščavi, in lej ga, zagleda Jurija Zrneca. Jurij steče proti njemu in kriči: "lev,lev v Hervisu je razprodaja".kljub Jurijevem navdušenju lev odkoraka mimo njega nevedoč, da je tik pred vrati zlovešče obdobje recesije in sam pri sebi se zamisli in poreče "Grem raje na eno pivo, sigurno snemajo serijo NMK. Zato pa upam da dobim vsaj eno pivo zastonj.\'\'In on gre res dobi zastojn pivo! Ampak po prvem požirku si reče nč ni zastonj.... a ne bi blo bolš če bi šou na burek! In se odpravi na Miklošičevo...
Lev se sprehaja po puščavi, in lej ga, zagleda Jurija Zrneca. Jurij steče proti njemu in kriči: "lev,lev v Hervisu je razprodaja".kljub Jurijevem navdušenju lev odkoraka mimo njega nevedoč, da je tik pred vrati zlovešče obdobje recesije in sam pri sebi se zamisli in poreče "Grem raje na eno pivo, sigurno snemajo serijo NMK. Zato pa upam da dobim vsaj eno pivo zastonj.\'\'In on gre res dobi zastojn pivo! Ampak po prvem požirku si reče nč ni zastonj.... a ne bi blo bolš če bi šou na burek! In se odpravi na Miklošičevo, da bi kaj pojedel, pa vidi v izložbi ene gostilne, kako se pečejo kure in reče: alo piške, solarij!!
Lev se sprehaja po puščavi, in lej ga, zagleda Jurija Zrneca. Jurij steče proti njemu in kriči: "lev,lev v Hervisu je razprodaja".kljub Jurijevem navdušenju lev odkoraka mimo njega nevedoč, da je tik pred vrati zlovešče obdobje recesije in sam pri sebi se zamisli in poreče "Grem raje na eno pivo, sigurno snemajo serijo NMK. Zato pa upam da dobim vsaj eno pivo zastonj.\'\'In on gre res dobi zastojn pivo! Ampak po prvem požirku si reče nč ni zastonj.... a ne bi blo bolš če bi šou na burek! In se odpravi na Miklošičevo, da bi kaj pojedel, pa vidi v izložbi ene gostilne, kako se pečejo kure in reče: alo piške, solarij!!ker pa je lev velika žival, so se ga kure ustrašile in zbežale za zaveso v izložbi.
Moj cilj v življenju je: biti enako dober, kot moj pes misli da sem!
Lev se sprehaja po puščavi, in lej ga, zagleda Jurija Zrneca. Jurij steče proti njemu in kriči: "lev,lev v Hervisu je razprodaja".kljub Jurijevem navdušenju lev odkoraka mimo njega nevedoč, da je tik pred vrati zlovešče obdobje recesije in sam pri sebi se zamisli in poreče "Grem raje na eno pivo, sigurno snemajo serijo NMK. Zato pa upam da dobim vsaj eno pivo zastonj.\'\'In on gre res dobi zastojn pivo! Ampak po prvem požirku si reče nč ni zastonj.... a ne bi blo bolš če bi šou na burek! In se odpravi na Miklošičevo, da bi kaj pojedel, pa vidi v izložbi ene gostilne, kako se pečejo kure in reče: alo piške, solarij!!ker pa je lev velika žival, so se ga kure ustrašile in zbežale za zaveso v izložbi. Ugotovi, da so ljubljanske piške sramežljive in se odpravi na avtobusno postajo, da se odpelje na podeželje.