Hahahaha
Včeraj sta spet moderatorki SNJEBI in METTY(če sta še moderatorki,da jima niso bile odvzete ugodnosti moderatork,k pol trpita k sahara vode) bile na pohodu in spet so padali BAN-i.Kolko vam jih je uspelo odstranit?Mogoče se motim.....mogoče je bil RiLe na pohodu pa je on BAN-al.Zanima me kako poteka postopek BAN-anja,na podlagi česa se odločite,koga pustiti in koga odstraniti?Hmhmhm,mogoče če ima uporabnik več odprtih računov pod istim IP,če se uporabnik neprimerno obnaša,blati uporabnike...nadleguje uporabnike.....?Kaj pa je nadlegovanje uporabnikov?A mogoče to da se PROSI uporabnico naj se ne vmešava v tuje zadeve?No vrnimo se k prejšnji temi:VEČ ODPRTIH RAČUNOV PO ISTIM IP.Hmhmhmhm....moji zlati admini,moderatorki in uporabniki,prosim naj se mi oglasijo vsi tisti ki imate samo eno uporabniško ime pod istim IP.Zelo malo vas je.Naj mi ne zamerijo nekateri če jih bom omenil,rad bi dokazal: valatka,kroneker,0411,konjice....poljčančan,MiSoNkA.......Jack_Pika,7romanca....Dragol,Pict......Gozdar,darjadora......gloria,skorpion.......še bi jih lahko našteval.....Vsi ti uporabniki so aktivni na forumu in taroku,pod istim IP.Moderatorki SNEJBI in METTY sta dobro seznanjeni,kdo vse uporablja več uporabniških imen pod istim IP-jem.Zdaj me pa nekaj zanima,zakaj je bil uporabnik rgv500(brez enega stavka na forumu,brez ene igre taroka) in rgv500s(brez enega stavka na forumu,poslanih nekaj zasebnih sporočil in 1 uro igre taroka),BAN-an??A mogoče zato ker izhajata ta dva nicka iz istega IP kot je thc_4u?Če me spomin ne vara ste tudi uporabnico NoMercy BAN-ali pa si je odprla novo uporapniško ime lumpka,ko ste še lumpko BAN-ali je doprla uporabniško ime AjdovZganc in kr nekaj časa ste jo pustili da igra in se zabava.Očitno je thc_4u,rgv500 in rgv500s nekaj posebnega da se ga odstrani brez razloga.Mogoče pa za tem stoji nekaj drugega......ker je thc_4u bil moderator in ima dosti podatkov o uporabnikih adminih in moderatorkah....predstavlaj za e-mesto.si neko grožnjo?se ga želijo na vsak način rešiti?OD RiLe-ta pričakujem razlago za spodnje 4 slike,kr javno napiši zakaj sm si zaslužil kazen za nickname thc_4u in BAN za rgv500 in rgv500s.

prosim razlago za to kazen thc_4u
prosim razlago za ta BAN rgv500
prosim za razlago kazni thc_4u

prosim za razlago BAN rgv500s
Prosim če ta post nebo brisan da bodo
vsi uporabniki seznanjeni kaj jih čaka na portalu e-mesto.si
text by thc_4u,rgv500 in rgv500s
jaooo pa res so ti blokirali...sem mislila da hecaš...jaz pa sem prosila Rileta naj blokirajo moje 3 nike pa niso hoteli..ker jih ne uporabljam več....
mal čudn
hahahahahha pod kolkimi nicki.......malo si poglej kdaj so ti niki bili regisrtirani.......a si ze obvestila tvojo sefico da ti svetuje kaj napisat?
hahahhahahah