no ker sem pač bil osebno omenjen bom podal tudi svoj komentar
1.očitek da imam 2 uporabniška računa ne drži, ker ima račun misonka žena, račun poljcancan pa imam jaz, drugače ne bi mogla igrat oba hkrati včasi tudi za isto mizo
2.res je bilo fajn igrat turnirje, a thc4u še zdaleč ni tako nedolžen kot ga nekateri prikazujete, tudi on je veselo brisal poste, ko se mu je kaj očitalo, sedaj pa ko vidim da podatke do kateri je lahko prišel v času ko mu je bil zaupan dostop do njih uporablja v javnosti, to pa presega že vse meje
storil mi je precej krivic ki pa jih je po posredovanju odgovornih poravil, zato pa mora bit nekdo ki bdi nad dogajanem tukaj gor, ter presoja kako in kaj...
mirko71 dej povej kaj hočeš s tem dosežt ?
zakaj se ti morejo nekatere stvari razlgat?
AniTka ** dA ** FuCk ** RitKa
uh to so pa res odgovori na njegova vprašanja.... tudi mene zanima in mogoče še koga.. zanima me kako gre to ker recimo vemo da več družinskih članov igra na istemu računalniku...in kako ste ugotovili da rgv500 in rgv500s ki nista nič pisala pripadata thc_4u.....kaj pa če je to nekdo ki uporablja isti računalnik kot on...
mal smešno je pa tudi to da ne banate nike ostalih ki imajo isti IP ...a je to žlehnoba do thc_4u.... al je to vaša splošna praksa