Kontra je sestavni del igre. Če nekdo igra,potem ima pač karte za to, da je šel igrat (če seveda ne računa le na soigralca). Edina nepravična kontra se mi zdi, ko gre igralec 3 in se zarufa. Verjetno je v tem primeru šel igrat samo zato, ker je ocenil, da bi bil klop zanj manj ugoden.
@mirkob: taktični berač... mi dvigne vse kocine pokonc. To je turnirska igra al pa v krogih kjer se igra za denar. taole ko igramo na netu predvsem za dobro voljo pa moram rečt da me pogreje, še posebej , če igralec izklicuje s poviševanjem licitacije, do solodve, soloena, potem pa berača klikne... ja, ok ok, je pač potipal , kako so drugi močni, samo, še 1x, osebno mi to dvigne tlak in s takimi ne igram rada.
Kontra je sestavni del igre. Edina nepravična kontra se mi zdi, ko gre igralec 3 in se zarufa. Verjetno je v tem primeru šel igrat samo zato, ker je ocenil, da bi bil klop zanj manj ugoden.
ne vem, mogoče sem jaz vse skupaj narobe razumela...
normalno, da kontra JE sestavni del igre, mene ne moti, če se zarufam in dobim kontro... jbg, sestavni del igre je tud včasih pošteno dol pisat
ampak sem mislila, da govorimo o teoriji... kako je največkrat, splošno...
o posameznih primerih bi lahko u nedogled pisali, pa ne bi mogli vseh primerov predstavit, za splošno igro je pa pač moje mnenje še vedno, da kontra pri beraču NA SPLOŠNO nima kaj iskat, ker vidiš samo svoje karte
...to pa ne pomeni, da nikoli ne uspe, a nedede
0
Pazi se vragca, z njim se ni za HECAT