Prijava

Trenutni rezultat za leto 2017

Mladen

Mladen

Admin Št. sporočil: 860
Regija: Ljubljana z okolico
Datum objave: 01.02.2018 20:19:47 Citiraj objavo Pošlji ZS

Super, najlepša hvala, bomo res veseli vsakega napotka. Predvsem je (takole na pamet) problematično tole:

4. Ali smo pripravljeni na tako imenovano pravico do pozabe in znamo posamezniku zagotoviti nepovratno brisanje njegovih podatkov?

V nekaterih primerih je to seveda smiselno (brisanje iz mailing baze, telefonskega obveščanja ipd.), ker to tako počnemo že cel čas, v nekaterih pa nemogoče - primer: stranka ima trajnik za članarino in želi uveljaviti pravico do pozabe. OK, jo izbrišemo iz baze, najmanjši problem... Ampak - njej banka prihodnji mesec trga trajnik, mi prejmemo plačilo ampak ne vemo več za katerega uporabnika (ker smo iz baze pobrisali vse njene podatke), članarina se ji ne aktivira, ne moremo jo obvestiti preko telefona, maila... Skratka pestro bo smile

demox

demox
Št. sporočil: 178
Regija: Gorenjska
Datum objave: 01.02.2018 22:08:46 Citiraj objavo Pošlji ZS

Definitivno bo pestrosmile posredujem nov vodnik, ko bo izdelan, oziroma malo spremljaj, ker je tematika tedensko v obdelavi tudi v obliki člankov. Menim, da bodo tisti, ki bodo najprej našli luknjo v sistemu imeli hitro vzpostavljene učinkovite operativne baze, potrebno je predvsem vzpostavit direktivo, ki je v temu trenutku nejasna. Vsekakor je tole priložnost za vzpostavljanje aktivne baze uporabnikov in dodatno vključit tržni element ob obveščanju glede novih direktiv in strinjanja glede uporabe in obdelave podatkov. Zmeraj se lahko najde pozitivna opcija tudi v najbolj zavitih administrativnih zadevahsmile

snejbi

snejbi

Admin Št. sporočil: 7109
Datum objave: 02.02.2018 12:14:50 Citiraj objavo Pošlji ZS

Dokler se igra 'turnir' po trenutnem sistemu dosežene točke/število iger in ne tako kot je bilo davnega 2005, ko smo ob določeni uri vsi začeli in odigrali določeno število iger, dokler se dogaja, da igralci odhajajo z mize ,ko je kontra ali ko gre proti minusu IN dokler se dogaja da sistem zmrzne, ravno ko imam trulpaga na enki (banaln primer , vendar se mi je 3 dni nazaj res zgodilo, enkrat pa celo med valatom), ali pa grem solobrez, naredim valata in mi šteje solobrez in razliko - do takrat je vsak rezultat fake news.

In ja, tabele se itak delajo na roko, tako da kru, prosim, izvzemi moj rezultat iz tvojih tabel.

kru29

kru29
Št. sporočil: 125
Datum objave: 03.02.2018 20:58:13 Citiraj objavo Pošlji ZS

Mladen,

ok velja.

potem ti sporočiš minimalno število turnirjev in bom jaz naredil lestvico tako da se upoštevajo rezultati samo tistih, ki so odigrali vsaj minimalno turnirjev. ok?

formula za skupni reuzultat je potem seštevek končnega rezultata na vseh odigranih turnirjev deljeno s številom vseh turnirjev v danem letu, ok?

kru29

kru29
Datum objave: 03.02.2018 21:05:32 Citiraj objavo Pošlji ZS

Snejbi, (demox, mladen)

jaz podatkov ne objavljam in jih ročno ne obdelujem, ampak zgolj prevzamem objavljene rezultate
(npr tukaj: https://e-mesto.si/turnir/poglej/27), ker je tako enkrat mladen prosil za pomoč, ter jih (prostovoljno) sortiram.

torej, če te (vaju) moti, da e-mesto objavlja tvoje (vajine) rezultate se potem obrnite na njih.

Nazadnje uredil kru29 dne, 03.02.2018 ob 22:17

kru29

kru29
Datum objave: 03.02.2018 21:09:01 Citiraj objavo Pošlji ZS

demox,

strinjam se da najina debata nima nobenega smisla, tako da v bodoče ne bom več bral tvojih sporočil.

Nazadnje uredil kru29 dne, 03.02.2018 ob 21:09

Trenutni rezultat za leto 2017