Prijava

Vprašanja in pomoč glede portala

snejbi

snejbi

Admin Št. sporočil: 7109
Regija: Ljubljana z okolico
Datum objave: 08.07.2008 00:37:23 Citiraj objavo Pošlji ZS

ja, men tudi to dosti dela odkar je blo čiščenje servereja... pa vseeno, osvežita javo, spet so nekaj nadgradili, pa bo mogoče bolje

RiLe

RiLe
Št. sporočil: 1592
Datum objave: 08.07.2008 15:05:26 Citiraj objavo Pošlji ZS

Tole je v uveljavi ze vsaj 2 leti če ne več. To smo naredili zato ker so ljudje dostopali do igre direktno in ne preko portala. Zato se morate najprej prijaviti na portal nato šele v igro, če pa ste na portal ze prijavljeni in vas vseeno ne sputi je zato ker niste na portalu nič delali več kot 10 minut, se pravi enostavno osvežite stran portala in še 1x poizkusite v igro. To je vsa umetnost..

1tan

1tan
Št. sporočil: 17172
Datum objave: 08.07.2008 16:04:31 Citiraj objavo Pošlji ZS

RiLe je rekel:
Tole je v uveljavi ze vsaj 2 leti če ne več. To smo naredili zato ker so ljudje dostopali do igre direktno in ne preko portala. Zato se morate najprej prijaviti na portal nato šele v igro, če pa ste na portal ze prijavljeni in vas vseeno ne sputi je zato ker niste na portalu nič delali več kot 10 minut, se pravi enostavno osvežite stran portala in še 1x poizkusite v igro. To je vsa umetnost..

tlele za vse tole ne dam roke v ogenj.......bom pa povedala od kje in kdaj meni opisan problem, pa bomo vidli...

na portal e-mesto se poklikam preko neta in zaznamkov priljubljene.Takoj imam napis pozdravljena 1tan, kar pomeni, da se nikoli ne logiram ponovno notri....obkljukano imam zapomni si me....(kam pa pridem, če bi se mogla vsake pou ure, ko grem brat forum vsakič znova notri tipkat... ) tudi aktivna sem non stop in uno o 10. minut zame ni u veljavi smile)

čifou napis se mi pojavlja od takrat odkar ste spodaj levo dodali dostopni tudi na tarok4.com....v igro hodim preko jezička Igre na klik tarok4 in nič drugače....

tudi javo imam osveženo in še kej....pa čist vsak večer (ker načelno samo zvečer igram) naletim na opisan problem in noro klikanje, da pridem notri na zeleno polje in v čakalnico...

//8.7.2008 16:55:02 uredil 1tan

NeroX

NeroX
Št. sporočil: 1380
Regija: Celjska
Datum objave: 08.07.2008 20:33:07 Citiraj objavo Pošlji ZS

RiLe je rekel:

rile ne dela...po nvemkulkih refreših in ponovnih loginanjih na e-mesto še vedno ne dela...tko kot tombola, če bo bo, če ne ne

Força la Furia Roja

1tan

1tan
Št. sporočil: 17172
Datum objave: 08.07.2008 21:56:17 Citiraj objavo Pošlji ZS

mrbit smo pa čife, Nerči in jest kaznovani....glih mi, ki mamo tok za povedat se tlele postkamo....z enim in istim problemom....RiLe neki bo treba ukrent, ker drugi očitno tut vprašat ne upajo....

Garfield

Garfield
Št. sporočil: 474
Regija: Gorenjska
Datum objave: 09.07.2008 09:03:24 Citiraj objavo Pošlji ZS

drugim dela. je nagajal, pol smo pa kliknl osveži, pa ni se blo treba še enkrat logirat. samo osvežil smo stran klikn tarok4, in bili na zelenici :D

Vprašanja in pomoč glede portala