Prijava

Vprašanja in pomoč glede portala

KR_edn

KR_edn
Št. sporočil: 1378
Regija: Štajerska
Datum objave: 29.08.2010 11:39:07 Citiraj objavo Pošlji ZS

Mogoče maš pa kej blokirano, muhahaha.

Ma ne sej je vse OK, pr teb mora bit kej narobe, al pa je kak post blesav naliman med zadnjimi novicami.

1tan

1tan
Št. sporočil: 17172
Regija: Ljubljana z okolico
Datum objave: 29.08.2010 20:47:21 Citiraj objavo Pošlji ZS

to ste mi dopoldne neki nastavli, da sem cvilila in lepila sličco....nč nisem šarla in tut komp nč rukala.....zdaj deluje pravilno.

1tan

1tan
Datum objave: 09.09.2010 16:25:46 Citiraj objavo Pošlji ZS

sej veste, da nekdo mora......itak tan tuki.....recite mi zakaj danes v dodajanju sporočil uno drevesce noče slikce dat v post: naredi mi samo eno majhno zabrisano ikono in velik kvadrat za urejanje, pomanjšanje....slikce pa nema.....sm jest kej povozila na kompu, je vineg kriv k nam je tok lep š\'tiklc zrihtou al je portal bloknu.....help me!

1tan

1tan
Datum objave: 09.09.2010 19:59:55 Citiraj objavo Pošlji ZS

a mi bo kdo kej razložu......al bom mela prazne poste, namreč še v herbariju ni nč od rošce, al neham klofat po forumu in boste imeli (vsaj nekater) blažen mir pred menoj \"\"

Gustaf

Gustaf
Št. sporočil: 7414
Datum objave: 09.09.2010 23:22:14 Citiraj objavo Pošlji ZS

Zna bit, da vlečeš slikce s strani, kjer določeni uporabniki ne želijo, da se njihove slikce (al karkol že) uporablja drugje - se pravi jih ne moreš limat vsepovprek... To je ena možnost, ni pa zihr, da je res...

Who are you to question my sincerity
For now you are high on yourself

1tan

1tan
Datum objave: 10.09.2010 09:48:26 Citiraj objavo Pošlji ZS

ni to to.....tut smajlija iz naše revne bere, ki so nam jih dali na voljo, ne morem gor dat....neki mi ne štima in prosim za pomoč....prilepim tako kot vedno: podatki o sliki, njen http in kliknem drevesce in vstavim v un oknček kjer mora bit\' pa noče dodati oz. nastavi kvadrat in nič drugega in moji posti so že od včeraj brez slik...vsekakor očitno meni nekaj ne deluje po novem, mojga bratkota k je na kompu profi pa nimam doma, luta nekje po Pokljuki in se mi vrne šele v nedeljo. Povejte mi ali sem v tem času povozila kake svoje nastavitve, ker je res prazno brez slikc....:((\"Jok\"

Vprašanja in pomoč glede portala