sej veste, da nekdo mora......itak tan tuki.....recite mi zakaj danes v dodajanju sporočil uno drevesce noče slikce dat v post: naredi mi samo eno majhno zabrisano ikono in velik kvadrat za urejanje, pomanjšanje....slikce pa nema.....sm jest kej povozila na kompu, je vineg kriv k nam je tok lep š\'tiklc zrihtou al je portal bloknu.....help me!
a mi bo kdo kej razložu......al bom mela prazne poste, namreč še v herbariju ni nč od rošce, al neham klofat po forumu in boste imeli (vsaj nekater) blažen mir pred menoj
Zna bit, da vlečeš slikce s strani, kjer določeni uporabniki ne želijo, da se njihove slikce (al karkol že) uporablja drugje - se pravi jih ne moreš limat vsepovprek... To je ena možnost, ni pa zihr, da je res...
Who are you to question my sincerity
For now you are high on yourself
ni to to.....tut smajlija iz naše revne bere, ki so nam jih dali na voljo, ne morem gor dat....neki mi ne štima in prosim za pomoč....prilepim tako kot vedno: podatki o sliki, njen http in kliknem drevesce in vstavim v un oknček kjer mora bit\' pa noče dodati oz. nastavi kvadrat in nič drugega in moji posti so že od včeraj brez slik...vsekakor očitno meni nekaj ne deluje po novem, mojga bratkota k je na kompu profi pa nimam doma, luta nekje po Pokljuki in se mi vrne šele v nedeljo. Povejte mi ali sem v tem času povozila kake svoje nastavitve, ker je res prazno brez slikc....:((