tmle pod vremenom imamo že nekaj dni za sveže podatke pritisni F5...
jest sm to zanč res nardila in od takrat http sličice v naš url ne morem dat....a ma ta F5 kero vezo, da mi ne deluje in kako se to poravi, ker mi je res bedno, da ne morem več oplemenitit svojih postov
funkcijska tipka F5 služi za osvežitev strani (ponovno naloži frišne podatke - za tiste, ki npr. ne ugašajo računalnika in brskalnika), da ne gledaš stare vremenske karte, ampak današnjo
kaj se je pa tebi seštelo, da ne moreš dodajati slik, pa nimam pojma (najbrž si restart že poskusila?)
Who are you to question my sincerity
For now you are high on yourself
komp vsak dan izklopim zvečer, tako procesor, kot monitor, skratka vse dam na off.....glih kar bom še sebe :(( jok
p.s. kaj pa so piškotki in kje jih dobim?
Kak računalničar se bo križu, ampak ti bom po domač povedal...
Piškotki (cookies) so "koščki", shranjeni v brskalniku. Namenjeni so predvsem hitrejšemu dostopanju prej obiskanih strani, saj so v njih shranjeni različni podatki, kot npr. up. imena, gesla, itd... (menda je tko, no). Skratka, najbolje, da v brskalniku odpreš meni "help", not vtipkaš "cookies" pa poišči nekaj v zvezi "delete all" (ker ima vsak brskalnik druge lastnosti; IE npr. ima te kekse pod "Tools", Opera pod "Delete private data"... preveč je tega).
Mogoče bo pol delal, mrbit pa tut ne (buhvedi, kak si zacumprala svojo kišto
)
Who are you to question my sincerity
For now you are high on yourself