Prijava

Vprašanja in pomoč glede portala

1tan

1tan
Št. sporočil: 17172
Regija: Ljubljana z okolico
Datum objave: 13.09.2010 21:06:25 Citiraj objavo Pošlji ZS

tmle pod vremenom imamo že nekaj dni za sveže podatke pritisni F5...

jest sm to zanč res nardila in od takrat http sličice v naš url ne morem dat....a ma ta F5 kero vezo, da mi ne deluje in kako se to poravi, ker mi je res bedno, da ne morem več oplemenitit svojih postov

metty

metty
Št. sporočil: 1667
Regija: Dolenjska
Datum objave: 15.09.2010 09:29:14 Citiraj objavo Pošlji ZS

funkcijska tipka F5 služi za osvežitev strani (ponovno naloži frišne podatke - za tiste, ki npr. ne ugašajo računalnika in brskalnika), da ne gledaš stare vremenske karte, ampak današnjo

kaj se je pa tebi seštelo, da ne moreš dodajati slik, pa nimam pojma (najbrž si restart že poskusila?)  

Things don´t change. We (can) change!

1tan

1tan
Datum objave: 15.09.2010 14:24:34 Citiraj objavo Pošlji ZS

vsekakor sm neki uprčkala, med nami pa zgleda da ni heroja, ki bi mi znal pomagati :((jok in kako nej zdej tan uhvati sličice za na forum pojma nima, ve le to, da so posti njeni ničemur podobni....in oh joj ..in jest bi da mi un ikonc drevesca spet deluje \"Kričim\"

Gustaf

Gustaf
Št. sporočil: 7414
Datum objave: 15.09.2010 14:25:54 Citiraj objavo Pošlji ZS

A pa si pobrisala piškote pa še enkrat zagnala brskalnik?

Who are you to question my sincerity
For now you are high on yourself

1tan

1tan
Datum objave: 15.09.2010 14:34:28 Citiraj objavo Pošlji ZS

komp vsak dan izklopim zvečer, tako procesor, kot monitor, skratka vse dam na off.....glih kar bom še sebe :(( jok

p.s. kaj pa so piškotki in kje jih dobim?

Gustaf

Gustaf
Št. sporočil: 7414
Datum objave: 15.09.2010 15:22:06 Citiraj objavo Pošlji ZS

Kak računalničar se bo križu, ampak ti bom po domač povedal...

Piškotki (cookies) so "koščki", shranjeni v brskalniku. Namenjeni so predvsem hitrejšemu dostopanju prej obiskanih strani, saj so v njih shranjeni različni podatki, kot npr. up. imena, gesla, itd... (menda je tko, no). Skratka, najbolje, da v brskalniku odpreš meni "help", not vtipkaš "cookies" pa poišči nekaj v zvezi "delete all" (ker ima vsak brskalnik druge lastnosti; IE npr. ima te kekse pod "Tools", Opera pod "Delete private data"... preveč je tega).

Mogoče bo pol delal, mrbit pa tut ne (buhvedi, kak si zacumprala svojo kišto\"Smeh\")

Who are you to question my sincerity
For now you are high on yourself

Vprašanja in pomoč glede portala