Prijava

Vprašanja in pomoč glede portala

1tan

1tan
Št. sporočil: 17172
Regija: Ljubljana z okolico
Datum objave: 15.09.2010 16:05:40 Citiraj objavo Pošlji ZS

sej se bo tut moj bratko križou......še zmeri mi luta tm med gobami in mi ne more pomagati še...da probam jest te piškotke zdej po tvojih navodilih sama pohrustat.....pa da vidmo

1tan

1tan
Datum objave: 15.09.2010 21:23:16 Citiraj objavo Pošlji ZS

pobrisani vsi piškotki in vsa zgodovina in zdej sm se mogla na novo logirat in da vidmo zdej ali deluje

\"Neodločen\"

jjjjjojjjjjjjjjjjjjj ne prime, pa ker zlomek se mi je zalomu na ikoncah ....a lohka še kera ideja pade predno jest ubolim

metty

metty
Št. sporočil: 1667
Regija: Dolenjska
Datum objave: 16.09.2010 12:40:31 Citiraj objavo Pošlji ZS

\"Jezik zanimivo... meni v FF-ju tudi ne dela, v IE pa deluje, torej bo treba neki s FF narest.... updatat? probam, poročam...

Things don´t change. We (can) change!

metty

metty
Št. sporočil: 1667
Regija: Dolenjska
Datum objave: 16.09.2010 12:54:12 Citiraj objavo Pošlji ZS

\"Jezik- ne pomaga tud 3.6.10 verzija FF-ja

pa updatana java tud ne :P

pomoje imamo preveč nove verzije, ki jih e-mesto še nima? mnja...

//16.9.2010 14:12:01 uredil metty

Things don´t change. We (can) change!

1tan

1tan
Datum objave: 16.09.2010 16:13:56 Citiraj objavo Pošlji ZS

no pa smo zadeli "žebljiček v pravi kot" ....končno, jest imam samo FF in kar naenkrat zanč ko sm začela brlizgat o tem, da ne prime se je začelo....in kako da aktiviramo nazaj te zacoprane ikonce...recite prosim \"Jok\"

1tan

1tan
Datum objave: 18.09.2010 11:40:39 Citiraj objavo Pošlji ZS

lepo bi prosila skrbnike portala, predvsem RiLe(ta) in Admin(a) da se že prmajeta med nas in uredita tudi posodobitev portala. Očitno na posodobljenem brskalniku FF, ki ga edinega uporabljam ne dosega novitet...če se le da, vi ste tehnični tipi, men to ne leži....uredite prosim že, da delujejo ikonce....ker je res prazno brez slikovnega materiala in glih kar lohka zbolim ker ne primejo niti smeški. Vsekakor mi deluje una ikonca filmčka, da vam vsaj s tem popestrim vrstice......vse ostale so fuč in to ne more bit tako grozno, da ne bi fajerfoksovcem priskočili na pomoč za dobrobit foruma. Pohitite-pa hvala

Vprašanja in pomoč glede portala