Prijava

Vprašanja in pomoč glede portala

1tan

1tan
Št. sporočil: 17172
Regija: Ljubljana z okolico
Datum objave: 11.10.2008 15:02:26 Citiraj objavo Pošlji ZS

tole sm pa v vsem času prvič dobila izpisano.....kako je prišlo do tega in zakaj....20 minut sm rabila, da sm lohk not pršla, vse ostalo imam zaprto, preko brskalnika in med priljubljenimi sm "nas" samo kliknla in dobila vn tole...

http://e-mesto.si/portal/

Napaka z bazo: Too many connections

snejbi

snejbi

Admin Št. sporočil: 7109
Datum objave: 12.10.2008 10:41:35 Citiraj objavo Pošlji ZS

verjetno so kaj delal na centralnem serverju, tudi nam na premetanki je to napisalo

1tan

1tan
Datum objave: 08.02.2010 21:06:47 Citiraj objavo Pošlji ZS

mislim da bo semkaj sodilo: danes sem spreminjala resolucije mojga kompa - iz obstoječe na zaželjeno zaradi bete......sam zdej me pa zanima a mam samo jaz povsod in na prvi in po forumu drugačen font črk kot sem ga vajena. Neki strašno mejhne črke imam....tudi oblika njih je druga....vedeno sem imela občutek da pišemo s times new roman, zdej pa se mi zdi da so preskočile na ariel......a je to samo moja težava al mi zna kdo pomagat, k mi je tko hecn ko da sm stran prvič našla tolko drugače mi seva s tem prva\"Osramočen\"

RiLe

RiLe
Št. sporočil: 1592
Datum objave: 09.02.2010 11:05:56 Citiraj objavo Pošlji ZS

Verjetno imaš samo tak občutek zaradi nove resolucije ekrana.

1tan

1tan
Datum objave: 29.08.2010 11:35:07 Citiraj objavo Pošlji ZS

danes ste nekaj povozili......moje okno portala ne prikazuje niti zadnjih novic, niti aktivnih uporabnikov, niti kdo praznuje, skratka nimam nič in je vse prazno:

\"\"

Gozdar

Gozdar

Elitni član Št. sporočil: 1596
Regija: Gorenjska
Datum objave: 29.08.2010 11:39:03 Citiraj objavo Pošlji ZS

haha , jest pa že 1 uro pregledujem včerajšne zapiske kje sm kej zbrisov\"Zapečaten\"

Vprašanja in pomoč glede portala