Prijava

Zasebna sporočila

1tan

1tan
Št. sporočil: 17172
Regija: Ljubljana z okolico
Datum objave: 07.01.2009 20:48:17 Citiraj objavo Pošlji ZS

snejbi je rekel:
aha, lahko bi

alo RiLe.....na tebi je vrsta, dejmo knofk gorsmile)

1tan

1tan
Datum objave: 19.01.2009 13:14:14 Citiraj objavo Pošlji ZS

a čte no neki dobrga narest......a b hotu en knofk uturit notr....res mi je bedno med poslanimi, ki jih zdele res nimam malo...na roke štanfat ke not zeleno klukco da lohk pol pobrišem....sej ne rečt spet zame...najbrš še ker nuca...sam tan spet glasno nerga, k se mi ne zdi da bi ko u kameni dobi pucal...uni so vsaj ognj izuml....dejmo še mi kej, pa makar sam nov knofksmile)

RiLe

RiLe
Št. sporočil: 1592
Datum objave: 19.01.2009 16:48:57 Citiraj objavo Pošlji ZS

Ne zastopim, v čem je sploh problem? Hočeš vsa sporočila na 1x zbrisat.. sej maš to možnost! Spodaj imaš kljukico IZBERI VSA in določi Označi kot prebrana ali pa Izbriši..

1tan

1tan
Datum objave: 19.01.2009 16:56:47 Citiraj objavo Pošlji ZS

ja preprosto.....pri poslanih to ne deluje....sm probala pa nič...vse polno; potem sem ročno tolkla kot je snejbi svetovala....zato me moti, da jih morem sama not nosit...in ne da se vsa pobrišejo kot sem hotela izrabit zbriši vse...RiLe..... žal ne prime:((

RiLe

RiLe
Št. sporočil: 1592
Datum objave: 19.01.2009 17:40:42 Citiraj objavo Pošlji ZS

Seveda da deluje, pri prejetih in poslanih je tako da ko označiš IZBERI VSE ti označi 15 sporočil pač tista ki jih vidiš in ne 350 ki jih imaš v celem boxu. In ko pritisneš zbriši ti izbriše teh 15 označenih.

NAPRIMER če imaš v inboxu 30 sporočil (1 in 2 stran) daš IZBERI VSE ti označi 15 sporočil na strani 1, daš izbriši in ti ostane samo še 15 sporočil iz strani 2. SE pravi za 30 sporočil moraš 2x pritisniti IZBERI VSE in pritisni IZBRIŠI.

LOGIKA: če imaš 45 sporočil v inboxu ali outboxu moraš to nalogo opraviti 3x.

če imaš 60 sporočil moraš to nalogo opraviti 4x. 

Če komu to ne deluje PRIMI RAČUNALNIK IN GA VRŽI ČEZ OKNO (da ne boste imeli dodatnih stroškov prosim najprej okno odprite)

lp 

1tan

1tan
Datum objave: 19.01.2009 18:14:36 Citiraj objavo Pošlji ZS

madonca sm ti dvignla pritisk, sej ni čudn k mam "rešpekta" pred tabo....ma mi včasih res ko bedanc deluješ, pa pravjo, da si tko ena nežna duša....sem razumela in tut popucala kot si dejal....in hvala!

Zasebna sporočila