bom kar tule izpisala: v privat sporočilih mi kaže rdeča številka, ob kliku na njih vidim NOVO brez naslova in tudi od koga in kdaj. Ker nima naslova ga ni mogoče odpret. Kaj zdaj storim(o)?

jp, tut jst mam tak problem v mapi "poslano" :D
no a bo kdo kej reku al vsi un lep logo bulte....v mapi prejeto imam sporočilo piše samo NOVO brez naslova, kako da ga odprem, ker mi tut zunej kaže rdečo številko 1 ....al pa popravte tko, da tudi breznaslovne odpre

1tan, smo videli in bomo našli rešitev
lp
1tan, sedaj bi morala na desni strani imeti gumb "Poglej". Sporoči če ti dela prosim. lp
dragi "moji vrhovni" res ste face, deluje in tudi knofek poglej imam in prime, prebrala sem tudi breznaslovno pošto - pohvaljeni vsak posebej in vsi skupaj. Sej morda sem vam zdi to ob vaši obilici dela brez veze in na stranskem tiru, veste meni je pa to pomembno, prvenstveno, če želimo komunicirat in ohranjat stike - ker no, tan je aktivni forumaš

bi pa zdaj vprašale še po teh opcijah: zdaj ste naštimali to poglej, a bi blo' možno vrnit še uno izbriši, ki je bila do včeraj....sej ne nucate danes, bi jo blo pa fino imet, mar ne? glih vseh pisemc ne nucamo gor, k'tere gredo tut v un kontejner s plavim pokrovom