Prijava

Igrica: Nadaljuj zgodbico

simon1982

simon1982
Št. sporočil: 2663
Regija: Ljubljana z okolico
Datum objave: 11.01.2010 08:56:32 Citiraj objavo Pošlji ZS

Nekoč je živela mala deklica, Lučka po imenu. Imela je bratca, ki je bil mlajši od nje, s katerim se je zelo rada igrala.

Moj cilj v življenju je: biti enako dober, kot moj pes misli da sem!

Gustaf

Gustaf
Št. sporočil: 7414
Datum objave: 11.01.2010 14:52:06 Citiraj objavo Pošlji ZS

Nekoč je živela mala deklica, Lučka po imenu. Imela je bratca, ki je bil mlajši od nje, s katerim se je zelo rada igrala. Oba sta bila izjemno radovedna in raziskovalna žilica jima ni dala miru, zato sta zelo rada brskala po stari šari od dedka, ki je svoje dni preplul vsa morja sveta.

Who are you to question my sincerity
For now you are high on yourself

simon1982

simon1982
Datum objave: 15.01.2010 19:47:39 Citiraj objavo Pošlji ZS

Nekoč je živela mala deklica, Lučka po imenu. Imela je bratca, ki je bil mlajši od nje, s katerim se je zelo rada igrala. Oba sta bila izjemno radovedna in raziskovalna žilica jima ni dala miru, zato sta zelo rada brskala po stari šari od dedka, ki je svoje dni preplul vsa morja sveta. Med enim teh rziskovalnih dni sta med šaro našla staro preperelo vrv.

Gustaf

Gustaf
Datum objave: 16.01.2010 00:19:45 Citiraj objavo Pošlji ZS

Nekoč je živela mala deklica, Lučka po imenu. Imela je bratca, ki je bil mlajši od nje, s katerim se je zelo rada igrala. Oba sta bila izjemno radovedna in raziskovalna žilica jima ni dala miru, zato sta zelo rada brskala po stari šari od dedka, ki je svoje dni preplul vsa morja sveta. Med enim teh rziskovalnih dni sta med šaro našla staro preperelo vrv. "Uuuu, tale mora biti pa že zelooo stara, me prav zanima, kaj je dedek počel z njo," pravi bratec Lučki.

simon1982

simon1982
Datum objave: 19.01.2010 22:01:15 Citiraj objavo Pošlji ZS

Nekoč je živela mala deklica, Lučka po imenu. Imela je bratca, ki je bil mlajši od nje, s katerim se je zelo rada igrala. Oba sta bila izjemno radovedna in raziskovalna žilica jima ni dala miru, zato sta zelo rada brskala po stari šari od dedka, ki je svoje dni preplul vsa morja sveta. Med enim teh rziskovalnih dni sta med šaro našla staro preperelo vrv. "Uuuu, tale mora biti pa že zelooo stara, me prav zanima, kaj je dedek počel z njo," pravi bratec Lučki. Lučka takoj pohiti po dedka v dnevno sobo, da ga vprašata kaj je s to vrvjo.

Gustaf

Gustaf
Datum objave: 19.01.2010 23:29:33 Citiraj objavo Pošlji ZS

Nekoč je živela mala deklica, Lučka po imenu. Imela je bratca, ki je bil mlajši od nje, s katerim se je zelo rada igrala. Oba sta bila izjemno radovedna in raziskovalna žilica jima ni dala miru, zato sta zelo rada brskala po stari šari od dedka, ki je svoje dni preplul vsa morja sveta. Med enim teh rziskovalnih dni sta med šaro našla staro preperelo vrv. "Uuuu, tale mora biti pa že zelooo stara, me prav zanima, kaj je dedek počel z njo," pravi bratec Lučki. Lučka takoj pohiti po dedka v dnevno sobo, da ga vprašata kaj je s to vrvjo. "Ooo, draga moja, to je pa zelo stara in zanimiva prigoda," se dedek z nasmeškom vrne nazaj v svoja mladostniška leta.

Igrica: Nadaljuj zgodbico