Odgovor igralcem s katerimi, razen na turnirju nisem igrala
Očitno sem vam stopila na žulj in vam moje ime gre zelo na živce.
Tudi prav!
Od slej bom upoštevala vaše pripombe in se ne bom več oglašala, da ne bo kaj narobe.
Laura, zate pa imam vprašanje, zakaj v 2. krogu nisi napisala niti besede?
Laura, svoj izostanek od igre sem napovedala 2 igri prej, tako , da ste vsi vedeli, da bom minutko odsotna, ti ga nisi napovedala, tako da je tvoj izgovor tako, tako.
Laura dobro veš kako je bilo, da bi med igro pisala, da me to moti, mi na kraj pameti ni prišlo, ker sem igrala tarok.
Tisti, ki me od vsega začetka niste sprejeli, vas ne silim, da me sedaj, samo pustite me, in zlobne jezike uporabite za tiste, ki si to zaslužijo!
Pa brez zamere!
Moj namen, ko sem se tu in tam oglasila ni bil zlonameren, temveč prijateljski. Obljubim, da se ne bom več oglašala, odnosno tipkala.
Zahvaljujem se vsem soigralcem, ki ste me sprejeli in veste, da nisem tako slaba in vsiljiva, kot je v komentarjih zapisano.
Hvala!
_marjanca_
Odgovor igralcem s katerimi, razen na turnirju nisem igrala
Očitno sem vam stopila na žulj in vam moje ime gre zelo na živce.
Tudi prav!
Od slej bom upoštevala vaše pripombe in se ne bom več oglašala, da ne bo kaj narobe.
Laura, zate pa imam vprašanje, zakaj v 2. krogu nisi napisala niti besede?
Laura, svoj izostanek od igre sem napovedala 2 igri prej, tako , da ste vsi vedeli, da bom minutko odsotna, ti ga nisi napovedala, tako da je tvoj izgovor tako, tako.
Laura dobro veš kako je bilo, da bi med igro pisala, da me to moti, mi na kraj pameti ni prišlo, ker sem igrala tarok.
Tisti, ki me od vsega začetka niste sprejeli, vas ne silim, da me sedaj, samo pustite me, in zlobne jezike uporabite za tiste, ki si to zaslužijo!
Pa brez zamere!
Moj namen, ko sem se tu in tam oglasila ni bil zlonameren, temveč prijateljski. Obljubim, da se ne bom več oglašala, odnosno tipkala.
Zahvaljujem se vsem soigralcem, ki ste me sprejeli in veste, da nisem tako slaba in vsiljiva, kot je v komentarjih zapisano.
Hvala!
_marjanca_
Replika:
V drugem krogu pač nismo klepetali. Ne zaradi tebe ker si rekla da te moti. z mihusem sva klepetala zato, ker sva hodla na isto šolo. to je to.
Marjanca. Js sploh ne iščem nobenih izgovorov ampak stojim za svojimi dejanji in nekoli ne lažem (se nanaša na moj čas za wc), sicer pa si misli kar si hočeš.
In če bi mene klepet med igro tako hudičevo hudo motil, kot si napisala ti, ne bi mogla bit skoncentrirana tako na tarok, da ne bi napisala "sorry, a lahko malo manj klepetate" in bi se željo upoštevalo.
Sicer pa je chief napisal en prou lep post malo višje.
Lp, Laura
Se zahvaljujem za izčrpen odgovor.
Lahko noč,
_marjanca_
tako je klik-kontra
lol, kere debate, ljudje so taki in drugacni, taki kot so na taroku so verjetno tud v resnicnem lajfu, tezaki, smotani, skulirani,... tralala, uglavnm turnirjev ne igram ker nimam cajta samo predvidevam da se tam nasprotniku ne mores izognit in pac odigras s clovekom doloceno stevilo iger, drgac pa se ve kaksna je normalna igra brez neki posiljenih iger in najedanja "zakaj nisi tega pa unga vrgu" in pac kokr sm jst igral smo problematicne spravl vn iz igre al pa sami sli na novo, neki pa tle folk ne mors spreminjat ker trdonje so pac trdonje. Kontre pri taroku za zabavo pa odvisn od vsazga posameznika vrjetn, jst osebno jih praviloma ne dajem razen "tezakom" ki se silijo in kvarjo igre.
lp