Prijava

Prepoznavanje in preprečevanje življenju in zdravju nevarnih situacij

Gustaf

Gustaf
Št. sporočil: 7414
Regija: Ljubljana z okolico
Datum objave: 23.10.2009 14:58:58 Citiraj objavo Pošlji ZS

Ok, zdele mam šterko v roki - pol je ok, a ne?\"Nedolžen\"

Who are you to question my sincerity
For now you are high on yourself

snejbi

snejbi

Admin Št. sporočil: 7109
Datum objave: 23.10.2009 16:43:32 Citiraj objavo Pošlji ZS

Actimel 2, ok

ampak... monte! 6PS, svašta

Gustaf

Gustaf
Datum objave: 23.10.2009 18:56:29 Citiraj objavo Pošlji ZS

Uh, ma ja, sej prej sem bolj v zaje××××××× pisal. Res pa sem imel v roki Presadov "jabolko-malina-ribez" 2 l flaškončič, čigar vsebina bo kaj kmalu pošla smile

Sem pa za hec pogledal še na tiste posodice za v mikrovalovko - (vsaj) naše nosijo oznako 5, kar tudi ni nič hudega po zgornjem sestavku sodeč...

1tan

1tan
Št. sporočil: 17172
Datum objave: 27.10.2009 19:59:33 Citiraj objavo Pošlji ZS

morem vn vr\'št, če ne me lohk še stre....imamo koga ki je stručko v srcu....pa ne Šifrerjevmu ampak mojmu...diagnoza: šum na srcu oz. sistoličen šum.....podatki spleta so zelo skopi, pediatrinja dokler ne dobi izvidou ne reče nič, poslana sem h kardiologu...

mi zna kdo povedat zakaj do tega pride in kakšne so lahko posledice....

\"\"

Gustaf

Gustaf
Datum objave: 27.10.2009 23:33:16 Citiraj objavo Pošlji ZS

Uh, tole pa niso heci... Vsekakor bo najbolje, da počakaš na uradne izvide z razlago in se ne (pre)obremenjuješ, ker vsak laik, ki ti bo karkoli povedal, ti bo najbrž narobe povedal (tako ko jaz zdajle). Bojda šum na srcu pri mladostnikih ni tako redek pojav (rast srčne mišice), ki pa naj bi do konca pubertete izginil. Se pravi, če do sedaj ni bilo kakšnih posebnih simptomov (hitra utrujenost pri kakršnihkoli opravilih, zadihanost itd.), naj ne bi bilo hudega. Je pa to zgolj moje laično natolcevanje, tako da bo res najbolje, da počakaš dohtarco...

snejbi

snejbi

Admin Št. sporočil: 7109
Datum objave: 01.11.2009 23:15:20 Citiraj objavo Pošlji ZS

tanč, kar mirno, tamau G ti je lepo napisal same resnice. najbolš počakat na izvide, lahko je čisto prehodnega značaja

si še v obdobju ko hormoni divjajo pa kake skrite tihe okužbe neopaženo prebolevaš pa se lahko tudi takole manifestira

ti iz prve roke zagotovim, da so v sloveniji zelo dobri kardiologi, sem sama pred dobrimi 30 leti izpod njihovga noža živa prlezla smile

:*

Prepoznavanje in preprečevanje življenju in zdravju nevarnih situacij